0MG90 Üye Star Wars Episode II İlk filme göre daha iyiydi ama çok uzatıyorlar valla daralıyorum. Anakin'de sinirimi bozuyor çocuk ergenliğe girmiş bi garip hareketler falan.
Star Wars Episode II İlk filme göre daha iyiydi ama çok uzatıyorlar valla daralıyorum. Anakin'de sinirimi bozuyor çocuk ergenliğe girmiş bi garip hareketler falan.
bilaldemir34 Üye Chappie bu ülkede guvenlik yok mu la diyeceginiz , yapay zeka yi farkli bakis acisindan ele alan film
Chappie bu ülkede guvenlik yok mu la diyeceginiz , yapay zeka yi farkli bakis acisindan ele alan film
0MG90 Üye Southpaw (2015) Harika aksiyon ve dram filmiydi. Bazı sahnelerde kendimi zor tuttum valla, kesinlikle izlenilmesi lazım.
Southpaw (2015) Harika aksiyon ve dram filmiydi. Bazı sahnelerde kendimi zor tuttum valla, kesinlikle izlenilmesi lazım.
adler03 Üye Monte Cristo Kontu: 2002 yapımı güzel bir intikam filmi.En son ve defalarca seyrettiğim film.
H0lligan Üye southpaw 9/10 Spoiler: 3-5 exclipt sahne harici super filim İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol. Yönetici tarafından düzenlendi: 4 Eki 2015
southpaw 9/10 Spoiler: 3-5 exclipt sahne harici super filim İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Rygebin Üye İnception . Sonuna kadar izlemediğimi fark ettim. Bittiğinde gece 3 tü ama müthiş bir filmmiş
Khal Drogo Üye En son ölüm kampini izledim.Sacma sapan olduguna emin olabilirsiniz. 4/10 Bu tarz filmleri sevdigim halde anca bu kadar..
En son ölüm kampini izledim.Sacma sapan olduguna emin olabilirsiniz. 4/10 Bu tarz filmleri sevdigim halde anca bu kadar..
0MG90 Üye Poltergeist (2015) Eski filmi yeniden çekmişler. İyi sayılabilir, bazı sahneleri Paranormal Activity'i hatırlattı. Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Poltergeist (2015) Eski filmi yeniden çekmişler. İyi sayılabilir, bazı sahneleri Paranormal Activity'i hatırlattı. Spoiler İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Jelly Beanci Üye Pixels The Movie Sırf Adam Sandler için izledim . Atari oyunlarını sevenlere tavsiye ederim.