PrisonerMacTavish Üye Khal Drogo' Alıntı: Izlemediyseniz mezarina tukurecegimin eski versiyonunu izleyin.dogasida hostu...80lerde cekilmis galiba Genişletmek için tıkla ... Yeni iki filmi var ikisini de izledim ben.
Khal Drogo' Alıntı: Izlemediyseniz mezarina tukurecegimin eski versiyonunu izleyin.dogasida hostu...80lerde cekilmis galiba Genişletmek için tıkla ... Yeni iki filmi var ikisini de izledim ben.
Khal Drogo Üye PrisonerMacTavish' Alıntı: Yeni iki filmi var ikisini de izledim ben. Genişletmek için tıkla ... Bende izledim.begendiysen 1978 yapimi olanini kacirma. Komedi olarakta efsane hint filmi 3 idiot var.altyazili film sevmeyenler bile begenir ...
PrisonerMacTavish' Alıntı: Yeni iki filmi var ikisini de izledim ben. Genişletmek için tıkla ... Bende izledim.begendiysen 1978 yapimi olanini kacirma. Komedi olarakta efsane hint filmi 3 idiot var.altyazili film sevmeyenler bile begenir ...
Luck Star Üye PrisonerMacTavish' Alıntı: Harry Potter Serisine tekrar başladım. Bu film serisi izlemekten bıkmam sanırım bundan sonra Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisini bitireceğim efsaneleri yaşatmak lazım değil mi? [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Emin ol kitaplari daha zevkli. Bir de game of thrones oneririm. Kitabin adi da ateş ve buzun dansı.
PrisonerMacTavish' Alıntı: Harry Potter Serisine tekrar başladım. Bu film serisi izlemekten bıkmam sanırım bundan sonra Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit serisini bitireceğim efsaneleri yaşatmak lazım değil mi? [emoji1] Genişletmek için tıkla ... Emin ol kitaplari daha zevkli. Bir de game of thrones oneririm. Kitabin adi da ateş ve buzun dansı.
PrisonerMacTavish Üye Luck Star' Alıntı: Emin ol kitaplari daha zevkli. Bir de game of thrones oneririm. Kitabin adi da ateş ve buzun dansı. Genişletmek için tıkla ... Game of Thrones serisine başladım zaten
Luck Star' Alıntı: Emin ol kitaplari daha zevkli. Bir de game of thrones oneririm. Kitabin adi da ateş ve buzun dansı. Genişletmek için tıkla ... Game of Thrones serisine başladım zaten
0MG90 Üye Terminatör 3-4 Ne John Connor'mış arkadaş. Bari aynı kişi oynasaydı. Ben 3. filmi daha çok beğendim, oyuncular daha çok yakışmış karakterlere.
Terminatör 3-4 Ne John Connor'mış arkadaş. Bari aynı kişi oynasaydı. Ben 3. filmi daha çok beğendim, oyuncular daha çok yakışmış karakterlere.
skynet Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzleyin izlettirin tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzleyin izlettirin tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş
0MG90 Üye skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzleyin izlettirin tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş Genişletmek için tıkla ... Aynen, biz bunu okulda izlemiştik baya iyi
skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzleyin izlettirin tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş Genişletmek için tıkla ... Aynen, biz bunu okulda izlemiştik baya iyi
0MG90 Üye (500) Days of Summer (2009) Çok çok çok güzeldi Şimdiye kadar izlemediğime pişman oldum. Gerçekten çok iyi film hemen izleyin bence.
(500) Days of Summer (2009) Çok çok çok güzeldi Şimdiye kadar izlemediğime pişman oldum. Gerçekten çok iyi film hemen izleyin bence.
Jus7ice Üye skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzleyin izlettirin tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
skynet' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzleyin izlettirin tek kelimeyle mükemmel bir film olmuş Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle
Khal Drogo Üye Genclerden izlemeyen varsa Tango ve Cash ... Cocuklugumda en cok aklimda kalan filmlerden.Defalarca izledim.. Bruce Willis ve stallone.
Genclerden izlemeyen varsa Tango ve Cash ... Cocuklugumda en cok aklimda kalan filmlerden.Defalarca izledim.. Bruce Willis ve stallone.
0MG90 Üye Ruhlar Bölgesi Bölüm 3 Güzeldi ama ben 2. filmini daha çok beğenmiştim. Filmin sonuna göre 4. filmi geliyor.
Ruhlar Bölgesi Bölüm 3 Güzeldi ama ben 2. filmini daha çok beğenmiştim. Filmin sonuna göre 4. filmi geliyor.
Jus7ice Üye lord of the rings serisini izlerken hiç sıkılmam kaç defa izlediğimin hesabı yok ama hobbit serisinden sadece 1'i izleyebildim
lord of the rings serisini izlerken hiç sıkılmam kaç defa izlediğimin hesabı yok ama hobbit serisinden sadece 1'i izleyebildim
0MG90 Üye Spy (2015) Baya komikti, bazı sahnelere baya bir güldüm Kadro çok iyi, müzikleri de iyiydi. Kesinlikle izleyin.
Spy (2015) Baya komikti, bazı sahnelere baya bir güldüm Kadro çok iyi, müzikleri de iyiydi. Kesinlikle izleyin.