skynet Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İlk bir saat her şey durağan ilerliyor son yarim saat içinde de her şeye bir birine karışıyor Kısaca hiç bir şey anlamadım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İlk bir saat her şey durağan ilerliyor son yarim saat içinde de her şeye bir birine karışıyor Kısaca hiç bir şey anlamadım
skynet Üye 0MG90' Alıntı: Predestination (Kader) Baya karışıktı ama olan biteni anladım Genişletmek için tıkla ... Hocam benim en çok kafama takılan olay kadını kimin hamile bıraktığı ?
0MG90' Alıntı: Predestination (Kader) Baya karışıktı ama olan biteni anladım Genişletmek için tıkla ... Hocam benim en çok kafama takılan olay kadını kimin hamile bıraktığı ?
Mesut Aktaş Emekli Yönetici 22 bulllets - çok oldu izleyeli ama bir daha izledim jean reno oyunculuğuyla
0MG90 Üye skynet' Alıntı: Hocam benim en çok kafama takılan olay kadını kimin hamile bıraktığı ? Genişletmek için tıkla ... Galiba kendisi
skynet' Alıntı: Hocam benim en çok kafama takılan olay kadını kimin hamile bıraktığı ? Genişletmek için tıkla ... Galiba kendisi
skynet Üye 0MG90' Alıntı: Galiba kendisi Genişletmek için tıkla ... Bende öyle düşündüm sonra beynim error hatası verdi
0MG90' Alıntı: Galiba kendisi Genişletmek için tıkla ... Bende öyle düşündüm sonra beynim error hatası verdi
Murat Alper Üye Yapışık kardeşleri izledim pek de güzel değildi idare eder komedisi çok fazla yoktu ya
ANIL Admin Birdman (2014) Kara mizah içeren oyunculukları ve özellikle çekim tekniği ile farklı bir film. Tavsiye ederim.
Birdman (2014) Kara mizah içeren oyunculukları ve özellikle çekim tekniği ile farklı bir film. Tavsiye ederim.
Mad EagLe Üye ANIL' Alıntı: Birdman (2014) Kara mizah içeren oyunculukları ve özellikle çekim tekniği ile farklı bir film. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... güzel film Son düzenleme: 5 Şub 2015
ANIL' Alıntı: Birdman (2014) Kara mizah içeren oyunculukları ve özellikle çekim tekniği ile farklı bir film. Tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... güzel film
ANIL Admin The Theory of Everything (2014) Stephen Hawking'in hayatını anlatıyor. Çok başarılı, tavsiye ederim.
avantis Üye big eyes filmini izledim. İzlenebilir bir film. Basrol bayan oyuncusu cok iyiydi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
big eyes filmini izledim. İzlenebilir bir film. Basrol bayan oyuncusu cok iyiydi Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
azattt Üye avantis' Alıntı: big eyes filmini izledim. İzlenebilir bir film. Basrol bayan oyuncusu cok iyiydi Genişletmek için tıkla ... Amy Adams candır sen bir de onu Düzenbaz filminde gör
avantis' Alıntı: big eyes filmini izledim. İzlenebilir bir film. Basrol bayan oyuncusu cok iyiydi Genişletmek için tıkla ... Amy Adams candır sen bir de onu Düzenbaz filminde gör