İlk böümü izledim olay sigaraların sağlığa zararından dolayı hükümetin sigara devlerini devirmesi ile alakalı. Ve reklamcılarda sigara şirketlerinin batmaması için sigarayı halka cazip ve sağılığa etkisiz olarak göstermeye çalışıyor. İlk bölümden pek etkilenmedim.
İlk böümü izledim olay sigaraların sağlığa zararından dolayı hükümetin sigara devlerini devirmesi ile alakalı. Ve reklamcılarda sigara şirketlerinin batmaması için sigarayı halka cazip ve sağılığa etkisiz olarak göstermeye çalışıyor. İlk bölümden pek etkilenmedim.
ne zamandır yazmıyordum ekleyeyim birkaç film.
Cyrano De Bergerac şu filmi izleyin ya nolur izleyin başka bir şey demiyorum. The fisher king mutlaka izleyeniniz vardır ama olsun izleyen bir daha izlesin. In search of a midnight kiss böyle kıyıda köşede kalmışlardan eşsiz romantık bir film bittiğinde hoş bir tebessüm bırakıyor. Holy motors kalitesi bile yeter izleyin. Trainspotting bunu da kaçırmayın.
6 Süper Kahraman (Big Hero 6 - 2014)
Kesinlikle izleyin. Senaryo, konuşmalar ve çizimler muhteşem olmuş. Bolt, Karlar Ülkesi gibi çizim yapmışlar çok beğendim. Film her şeyiyle mükemmel bence.