İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

Nevarres

Üye
The Giver

Müthiş bir film.

azattt

Üye

Bir savaş filminden fazlasıydı."Kralın Dönüşü" filmindeki gibi sadece savaş görmediğimiz için bir çoğumuz filmi yetersiz bulsa da ben aynı görüşte değilim. Film gerek duygu yönünden, gerekse savaş sahnelerinden oldukça tatmin ediciydi. Sadece kitaba bağlı kalmayıp kendinden de birşeyler gösterdiği için P.J.'ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Kitapta bir kaç satırla değinilen yerleri bile olağan üstü görsel efekt ve ayrıntıyla bize sunuldu. Üçleme de izlediğimiz ve kitapta okuduğumuz güçlü karakterlerin(Galadriel, Elrond ve Saruman) savaş sahnesi bile herşeye değerdi. Kitapta yer verilmeyen Tauriel ve Kili'nin dramı çok iyi gösterildi. Savaş sahneleri, efl ve cüce ordularının muazzam savaş stratejileri, ordu komutanlarının özenle seçilmiş binek hayvanları ve trollerin şaşırtıcı eğitimleri büyüleyiciydi. İlk fragmanda gösterilen bir kaç savaş sahnesi çıkartırılmış. Hiç düşünmeden sinemada izleyebileceğiniz bir film ve sinemada izlemezseniz ileride pişman olacağınız bir film. 10/9.0

avantis

Üye
Hobbit 3 beş ordunun savaşı filmini izledim sadece iyiydi diyeceğim

azattt

Üye

Aksiyon Ve Gerilim Sevenler Için Kesinlikle Tavsiye Ederim

ANIL

Admin
Fury (2014)

Uzun olmasına rağmen sıkmıyor fakat çok fazla beklentiye girmeyin derim.

skynet

Üye

Yoklukta gider 6.5/10

0MG90

Üye
Korku Kapanı
Annabelle'den sonra izledim baya iyiydi. Oyuncuları için bile izlenir. Devamı geliyormuş bu yıl bakalım nasıl olacak, sanırım konu yine Annabelle olacak.

avantis

Üye
John Wick

o kadar da beğenmedim. Klasik intikam filmi. Bir köpek için o kadarı da yapılmaz ki

Yönetici tarafından düzenlendi:
Ben 4 numara

Fantastik filmleri çok sevmesemde güzeldi.

skynet

Üye

Güzel filmdi 7/10

0MG90

Üye
Plan Değişikliği
Pasifik Savaşı
Şrek 4
Aşk Mektupları
Toy Story of Terror

Filmde sayko bir profesörün topladığı küçük ekiple paranormal hasta bir kızı iyileştirme çabaları yer alıyor. Gizem çok korku az! Film kendini izlettiriyor. Özellikle Jane(hasta kız) için hergün izlenir

skynet

Üye

Bu ikinci izleyişim ve ne yalan söyliyeyim hiç bir filmde bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum

Tepkiler: azattt

0MG90

Üye
John Wick
İyiydi bence. Ben beğendim.

Dostlar bana güzel bir yabancı dizi önerirmisiniz? Walking dead bittiğinden beri birşeyler izlemiyorum