skynet Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Doğrular her zaman kazanır. Güzel filmdi 7/10 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzlediğiniz filmden keyif almak istiyorsanız bu filmi kaçırmayın 8.5/10
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Doğrular her zaman kazanır. Güzel filmdi 7/10 Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İzlediğiniz filmden keyif almak istiyorsanız bu filmi kaçırmayın 8.5/10
skynet Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İlk iki film çok iyiydi ama ondan sonra bozdular 5/10
Mad EagLe Üye sıkarfeys Eski bir film izlememiştim çok namlı bi film olduğu için izledim o kadarda iyi değilmiş.
avantis Üye Equalizer-adalet filmini izledim Klasik bir hikaye. Boş zamanlarda izlenebilir. Beklentinizi yüksek tutmayın
Equalizer-adalet filmini izledim Klasik bir hikaye. Boş zamanlarda izlenebilir. Beklentinizi yüksek tutmayın
YENİÇeri1362 Üye Farcry, kendi yaptığımız projeksiyonla ilk izlediğimiz film, valla ne yalan söyleyeyim sevmedim filmi.
Farcry, kendi yaptığımız projeksiyonla ilk izlediğimiz film, valla ne yalan söyleyeyim sevmedim filmi.
0MG90 Üye -Börteçine-' Alıntı: Madagaskar Penguenleri Gerçekten çok güzel bi film bem baya sevdim Genişletmek için tıkla ... En baştaki halleri ve filmin sonu
-Börteçine-' Alıntı: Madagaskar Penguenleri Gerçekten çok güzel bi film bem baya sevdim Genişletmek için tıkla ... En baştaki halleri ve filmin sonu
0MG90 Üye The Interview Kesinlikle izlenilmesi lazım. Abartılı yerleri var ama izlerken baya bir güldüm. Yalnız izleyin
The Interview Kesinlikle izlenilmesi lazım. Abartılı yerleri var ama izlerken baya bir güldüm. Yalnız izleyin
ıRagnaRı Üye 0MG90' Alıntı: The Interview Kesinlikle izlenilmesi lazım. Abartılı yerleri var ama izlerken baya bir güldüm. Yalnız izleyin Genişletmek için tıkla ... Aynen sıkılmadan izledim.. Yüzüklerin efendisi göndermeleri de çok iyiydi.
0MG90' Alıntı: The Interview Kesinlikle izlenilmesi lazım. Abartılı yerleri var ama izlerken baya bir güldüm. Yalnız izleyin Genişletmek için tıkla ... Aynen sıkılmadan izledim.. Yüzüklerin efendisi göndermeleri de çok iyiydi.
YaşlıTaşCocuk54 Üye 0MG90' Alıntı: The Interview Kesinlikle izlenilmesi lazım. Abartılı yerleri var ama izlerken baya bir güldüm. Yalnız izleyin Genişletmek için tıkla ... Izliycem Teşekkürler
0MG90' Alıntı: The Interview Kesinlikle izlenilmesi lazım. Abartılı yerleri var ama izlerken baya bir güldüm. Yalnız izleyin Genişletmek için tıkla ... Izliycem Teşekkürler
0MG90 Üye Eğer Yaşarsam (If I Stay) Aynı Yıldızın Altında'dan daha fazla etkiledi. Daha filmin ortasından sonuna kadar ağlamamak için kendimi zor tuttum diyebilirim. Oyuncular çok iyi oynamış. Aşırı dram içeriyor ve ders verici bi film olmuş. Kesinlikle izleyin derim.
Eğer Yaşarsam (If I Stay) Aynı Yıldızın Altında'dan daha fazla etkiledi. Daha filmin ortasından sonuna kadar ağlamamak için kendimi zor tuttum diyebilirim. Oyuncular çok iyi oynamış. Aşırı dram içeriyor ve ders verici bi film olmuş. Kesinlikle izleyin derim.