İzlediğiniz Son Film(ler) ve Yorumlarınız (Spoiler Kullanın)

ismail

Üye
toy story 3 serinin en iyisi ama 5. seviye bi fil değil anca 4. seviye olur

adler03

Üye
Pi'nin Yaşamı: Hint filmleri arşivine eklenmesi gereken başka bir film daha.Görsellik harika.İzleyiciye vermek istediği mesajlarla,felsefi görüşlerle kayda değer bir film.Filmin sonu farklı yorumlara açık.Tekrar tekrar seyredilebilir.

Tepkiler: Cezzbedici3 ve skynet
star wars serisi muhteşemdi.. seriyi 4-5-6-1-2-3 olarak izleyin

Praetor

Emekli Yönetici
Neee For Speed... Zaman kaybiydi bence. Serinin hayrani olsaniz bile bos vakitte izlemek lazim. Beklentisiz...

Tepkiler: ANIL ve Nextman
stay filmi kafa karışıklığı yapan sonunda herseyin çözüldüğü güzel bir film

0MG90

Üye
Aynı Yıldızın Altında ( The Fault In Our Stars - 2014)
Filmi sonunda izleyebildim çevirmenleri bekledim 1 ay boyunca artık ben başlıcaktım çevirmeye. Hey neyse. Öncelikle şunu söyleyeyim kitapla her yeri aynı değil. Bazı yerler ya kullanılmamış ya da yeni şeyler eklemişler özellikle son kısmı çok değiştirmişler oysa ki Hazel, Gus'un bıraktığı 4 sayfayı bulmak için baya çabalıyordu. Ayrıca her karakter kitaptaki gibi değil. İki kanser hastası gencin inanılmaz aşklarını izleyeceksiniz. Film size kanserin ne kadar berbat, iğrenç bir şey olduğunu ve hayatınızı nasıl mahvettiğini anlatacak ve çok güzel bir aşk hikayesini. Kitabını okurken gözlerim doldu, filmini izlerken ağlamamak için kendimi zor tuttum, hüngür hüngür ağlanacak bir film ve bu filmi kesinlikle herkes izlemeli. İnternete hd olarak düşünce yeniden izleyeceğim, izlemeye doyamadım diyebilirim.

Tepkiler: ANIL ve Rock Ve Roll

ANIL

Admin
İnternete düştü film. İlk fırsatta izleyeceğim.

Tepkiler: 0MG90 ve -Börteçine-

fuko08

Üye
Gecte olsa iron man serisini + captain America 2 lisini + Avengersi izledim. Bu filmleri cocuk filmi diye izlemiyodum pisman oldum. Yanliz dikkat filmlerin hepsi ayni evrende ve benzer hikayelerde. Hatta birbirlerine gondermeler yapiyor. Izliceksen seri seri degil de cikis tarihine gore izle. Mesela iron man 3 tamamen anlamak icin avengersi once izle. IMDB de n bak tarihlerine. Istersen thoru da izle

Tepkiler: -Börteçine-

skynet

Üye

İlk seriye göre bu seri daha iyi,özellikle de bu 2. film. 8/10
Filmde çalan bu parçada baya hoşuma gitti
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Tepkiler: Cezzbedici3
Esaretin Bedeli 9,9/10
Polisiye , Dram , Suç
(Açıklamaya gerek yok , sinema tarihinin en iyi yapıtlarından.)

Hotel Rwanda 9/10
Biyografi , Dram , Tarih
Muhteşem ver gerçek bir film. ( Bu ne kadar fazla ölü böyle)
Inception-Başlangıç 9/10
Aksiyon , Bilim Kurgu
(Mükemmel bir film ve sahneler ve kurgu çok iyi)
Yalanlar Üstüne 8,5/10
Aksiyon , Dram , Gerilim
(Mükemmel bir film ve sahneler ve kurgu çok iyi)
Son Ultimatom 8,4/10
Aksiyon , Suç , Gerilim
Son Kale 8,4/10
Aksiyon , Dram , Gerilim
Düşmanı Korurken 8,2/10
Aksiyon , Dram , Gerilim
Kanlı Elmas 8/10
Aksiyon , Dram , Suç

Daha Bir Sürü Var Ama Hem Yazmaya Üşendim Hem de Aklıma Geldikçe Geliyor Hangi Birini Yazayım
Sormak istedikleriniz olur ise , cevaplarım.

Tepkiler: Cezzbedici3, adler03, OttomaN TigeR ve 1 kişi daha

ANIL

Admin
The Fault in Our Stars (Aynı Yıldızın Altında)

Dram sevenler izleyebilir. Fazla abartılacak yanı yok.

Non stop az önce izledim iyi bir film ... Kesinlikle tavsiye ederim.
Konusu şöyle bu adam yok yok bu hayır diğeri dur dur kesin bu yoksa kendisi mi noluyo lan kim bu lavuk.... İzleyenler bana hak verecek. Teşekkürler.

ANIL

Admin
Neighbors (Kötü Komşular)

Beklentiniz yüksek olmasın...

Tepkiler: Nextman

Praetor

Emekli Yönetici
Rio iki...
Serinin devam filmini animasyon sevenler izleyebilirler. İlk filmin başarısının ekmeğini yemeye çalışmışlar ama ilki gibi olmamış. Yine de güzeldi.

Praetor

Emekli Yönetici

Aboooooov...
Yazık be ya...
Çocuk yapmasam mı acaba...

Praetor

Emekli Yönetici
The Croods - Çok güzel bir animasyondu. Hata uzun zamandır izlediklerimin en iyisiydi. Oldukça komik ve eğlenceli bir film yapmışlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

The Girl With Dragon Tatoo - Uzun süre sonra Hollywood versiyonunu ancak izleyebildim. Güzel filmmiş...
Heyecanlı ve oldukça gerilimliydi. Sonuna kadar sürüklüyor uzun olmasına rağmen. Tavsiye ederim.

Tepkiler: Cezzbedici3, -Börteçine- ve Nextman