Harry poter serisini izledim (8 filmide) ve acayip etkilendim izlemeyen varsa tavsiye bu güne kadar sadece 3. filmini izlemiştim ama bu seri gerçekten inanılmaz tavsiyem
İkiside ayni adamın filmi ve ikiside izlenebilir özelikle hangoveri tavsiye ediyorum (8/10)Limitless de az bi sıkılma payı var ama her an heyecan olabiliyor
Özet:Özet: Chloe (Kristen Dalton) ve Michael Carpenter (David Arquette), evlerinin arkasında bulunan kulubeyi bir süreliğine kendi halinde bir yazar olan Robert Mars’a (David Arquette) kiralarlar Ancak Robert’ın sakladığı karanlık geçmişi hakkında en ufak bir fikirleri yoktur Kısa süre sonra hayatları kabusa döner Arka bahçelerinde gittikçe büyüyen tehlikeden korunmaları artık imkansızdır.. Yorum = Filmi İlk Başlarda Anlamak Biraz Zor Ancak Sonradan Sonraya Alışıyor İnsan, Sonuç Kısmı Biraz Saçma Ama Güzel Bitiyor Denilebilir İzlenmeye Değer, Biraz Eski Bir Film Fakat Zamanınız İyi Geçecektir Diye Umuyorum "Kulube" Filmine Puanım 10/7.5
Suan vizyonda olan bi film gitmebizi ineririm. Galaksinin koruyuculari hem fantastik bilim kurgu hem de komedi. Gulmekten nefes alamadigim yerler oldu bence gidip izlemelisiniz