ANIL Admin Veronica Mars Diziyi izleyenler için film iyi gelebilir ama diğer türlü pek bir olayı yok. Kristen Bell için izlediğim doğrudur. Son düzenleme: 2 May 2014
Veronica Mars Diziyi izleyenler için film iyi gelebilir ama diğer türlü pek bir olayı yok. Kristen Bell için izlediğim doğrudur.
Mad EagLe Üye charlie'nin çikolata fabrikası Sıkılabilirsiniz ama çocuklarınız sevecektir ailenin çikolatadan daha önemli olduğunu anlatan bir film
charlie'nin çikolata fabrikası Sıkılabilirsiniz ama çocuklarınız sevecektir ailenin çikolatadan daha önemli olduğunu anlatan bir film
Praetor Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: I,Frankenstein Güzel bir filmdi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Korku mu o film?..
OttomaN TigeR' Alıntı: I,Frankenstein Güzel bir filmdi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla ... Korku mu o film?..
OttomaN TigeR Üye Korku, gerilim ve aksiyon yazıyor ama pek alakası yok. Bana göre güzel bir aksiyon filmi.
The SLayeR Üye Hukumet kadini izledim guzel bir flimmis gercekten ama inceden inceden laflar sokuyolar anlayan anladi
Hukumet kadini izledim guzel bir flimmis gercekten ama inceden inceden laflar sokuyolar anlayan anladi
ANIL Admin The Monuments Men (Hazine Avcıları) Film gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Kadro sağlam fakat savaş, aksiyon vs bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.
The Monuments Men (Hazine Avcıları) Film gerçek bir hikayeyi anlatıyor. Kadro sağlam fakat savaş, aksiyon vs bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrarsınız.
Praetor Emekli Yönetici Benim de cok uzun zamandir merakla bekledigim bir filmdi... Aksiyon da olsa iyiydi ama... Uyutmazsa izlerim =D
Benim de cok uzun zamandir merakla bekledigim bir filmdi... Aksiyon da olsa iyiydi ama... Uyutmazsa izlerim =D
OttomaN TigeR Üye Ender'ın Oyunu/Uzay oyunları Bilimkurgu severler için fena sayılmaz. Ama yine de boş vaktiniz varsa izlemenizi öneririm.
Ender'ın Oyunu/Uzay oyunları Bilimkurgu severler için fena sayılmaz. Ama yine de boş vaktiniz varsa izlemenizi öneririm.