ben bu konuya interstellar yazmak istiyorum gerçi ünlü bir film ve çok yeni sayılmaz ama izlemeyen varsa ciddiyim çok şey kaçırır belki birilerinin izlemesine vesile olurum uzay-zaman-dram-keşif
ben bu konuya interstellar yazmak istiyorum gerçi ünlü bir film ve çok yeni sayılmaz ama izlemeyen varsa ciddiyim çok şey kaçırır belki birilerinin izlemesine vesile olurum uzay-zaman-dram-keşif
Sonsuzluk Teorisi (The Man Who Knew Infinity) Tür: Biyografi Puanım:7/10
Hindistanlı matematikçi Ramanujen'in hayatının anlatıldığı bir biyografi filmi. Güzel, dokunaklı, akıcı bir film.
Sonsuzluk Teorisi (The Man Who Knew Infinity) Tür: Biyografi Puanım:7/10
Hindistanlı matematikçi Ramanujen'in hayatının anlatıldığı bir biyografi filmi. Güzel, dokunaklı, akıcı bir film.
Birkaç gün önce izledim Arrival'i. Orta halli bir film bence. Ancak şöyle bir şey farkettim. Film dünyaya gelen uzaylıların dillerini öğrenip onların neden geldiğini anlamaya çalışan insanoğlunu anlatıyor. Ancak uzaylıların insanoğlundan daha ileri bir teknolojiye daha ileri bir dile sahip olduğu söyleniyor. Uzaylılar hem dil konusunda hem de teknoloji konusunda daha ileri iseler neden insanlar uzaylıların dilini öğrenmeye mecbur bırakıldılar filmde? Yani uzaylıların bizim dilimizi zaten çözmüş olmaları gerekmiyor muydu? Bence bu bir mantık hatası ve filmi en başında bitiyor aslında.