ıyı kı varsın nokıa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheORCUN

Üye
Anti-Nokia cılar geç kaldınız biraz trafik mi vardı bu sefer ?

Tepkiler: Soc-DooM33, musty24, n000k ve 2 diğerleri

66s2

Üye
ne gerek vardı o zaman bukadar lafa söze, nokia ya bu kadar sahip çıkman şaşırttı beni tek olay bu....
içmeler falan da hiç hoş olmadı....bu tür diyaloglara hiç de gerek yok amaç sadece al gülüm ver gülüm (bilgiyi kastediyorum) öyle değil mi?

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Daha cok sasiracaksiniz...

suat1111

Üye
ewet süperdi

Tepkiler: ozggurr

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Hepsine verecek cvbım var,dediğim gibi Nokia Yapmasaydı,Bir yapan bulunurdu...

Eksik olma..sakin ha.. sakin...
Ancak hangi marka ve urunde sikayet yok ki bir goz atalim mi birlikte ha ne dersin?!

HTC:

HTC Ürünün Arızası Giderilemiyor!
Ben 29 Ağustos 2009 tarihinde HTC s710 ürün almıştım fakat ürünüm aldığımdan beri arıza yapıyor her ...
Devamı

Hizlial.com Bozuk HTC'yi Süresinde İade Almadılar!
Sattıkları HTC marka arızalı cep telefonunu yasal süresi içerisinde iade etmeme karşın büyük geri al...

HTC Qtek 8500 Sürekli Sorun Yaratıyor Değiştirilmesini İstiyorum!
HTC Qtek 8500 marka cep telefonunun aldığım tarihten itibaren 3 defa aynı arızayı yaptı. Serviste uz...

TELESERVICE HTC Telefon Değişti Ancak Hala Hata Var!
13 Kasım 2010 tarihinde İstanbul Media Markt 212 AVM mağazasından HTC Snap S521 markalı bir Cep tele...

Aha bu yukardaki de link.. HTC alsan onda da olabilir, Samsung alsan onda da olabilir...

Yani bir tek Nokia sorunlu, tek Nokia bozuk mal yapiyor, bir Nokia servisleri kotu muamele yapiyor sanki...
Basina gelen sey cok kotu birsey tabii ki ancak bu ne ilk ne de son olacak omrunde unutma... Hangi markayi alirsan al sorun cikma riski var, olmasa servis diye birsey olmazdi zaten

----------Eklendi @ 09:28:08 ---------- Yazıldı @ 09:22:30 ----------

----------Eklendi @ 09:29:03 ---------- Yazıldı @ 09:28:08 ----------

!

!

!

----------Eklendi @ 09:30:05 ---------- Yazıldı @ 09:29:03 ----------

Simdi bunlari yazdim diye Nokia dostlari (!) burayi Nokia sikayetlerine bogacaktirlar ama benim asil demek istedigimi anladiginizdan eminim

----------Eklendi @ 09:30:33 ---------- Yazıldı @ 09:30:05 ----------

!

----------Eklendi @ 09:30:53 ---------- Yazıldı @ 09:30:33 ----------

!

----------Eklendi @ 09:31:18 ---------- Yazıldı @ 09:30:53 ----------

!

----------Eklendi @ 09:31:54 ---------- Yazıldı @ 09:31:18 ----------

!

----------Eklendi @ 09:32:30 ---------- Yazıldı @ 09:31:54 ----------

!

----------Eklendi @ 09:32:45 ---------- Yazıldı @ 09:32:30 ----------

!

----------Eklendi @ 09:34:13 ---------- Yazıldı @ 09:32:45 ----------

IPHONE:

!

----------Eklendi @ 09:34:38 ---------- Yazıldı @ 09:34:13 ----------

!

----------Eklendi @ 09:35:23 ---------- Yazıldı @ 09:34:38 ----------

!

----------Eklendi @ 09:36:17 ---------- Yazıldı @ 09:35:23 ----------

!

----------Eklendi @ 09:37:06 ---------- Yazıldı @ 09:36:17 ----------

!

hoss

Üye
be nokia nın cıkardıgı sorunları yazarsam dudagın ucuklar tamam nokia fanısın ama diğer markalı karalayıp camur atma arkadaşım

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
"Simdi bunlari yazdim diye Nokia dostlari (!) burayi Nokia sikayetlerine bogacaktirlar ama benim asil demek istedigimi anladiginizdan eminim "

Bizim amacimiz ona buna camur atmak degil, atilan camurlari temizlemek... Senin forumdaki isevin belli arkadasim, asil Nokia ile ilgili her olumlu goruse ve basliga yetisip olumsuz birseyler yazmandan belli ne icin burda oldugun zaten.. Senden ve senin gibilerden destur alacak degiliz... Neyi paylasirsan paylas, goreceksin ki ayni sorunlar her markada yasaniyor... O zaman neden tu kaka olan Nokia?? Buna cevap verme sana sormadim soruyu zaten? Okuyan diger takipciler icin yazdim..

Neden nokia ile ilgili gorus ve degerlendirmelere her baslik altinda ve surekli "tu kaka"... Benzer sorunlar diger markalarda da varken hem de! Neden kandiran Nokia da HTC ya da Samsung degil, Iphone degil de Nokia oluyor?

Samsung telefonlarda da var kendi kendine kapanma, HTC telefonlarda da yasaniyor benzer sorunlar, ama siz neden Nokia ile ilgili her olumlu, pozitif yaklasimin altina bitip olumsuzluk, negatiflik yayip dalga gecercesine yorumlarda bulunuyorsunuz? Bunu da sana sormadim, okuyan digerlerine soruyorum o yuzden yine cevap verme hoss... Senin islevin belli forumda... Cok hossun hakketten

hoss

Üye

senin gibi fanları allah ıslah etssin ne diyim , ben burada karalama yaptıgım yok dogruları söylüyorum , ama dogruları söylemek sizin zorunuza gidiyor , çünkü nokia fanısın bu ap acık ortada , insanları yanlış yönlendiriyorsunuz sürekli , valla istegim yerede istegim yorumu yazarım bu seni alakadar etmz etmez gördüğüm olumsuzlukları yazmak ta degil sen hiç kimse bana engel olamaz , nokia iyi birsey yapsın bende ayakta alkışlayayım ama ortada yanlış birseyler varsa bunuda sözümü esirgemeden söylerim buna sen karışamazssın ,herkesde olumlu süper yorumcak değil sen iyi yanlarını söylersin bende olumsuz yanlarını söylerm bu sayede telefon alacak arkadas nelerin iyi oldugunu nelerin kötü oldugunu anlar , ama sen hiç olumsuz bir yorum duymak istemiyorsun cok sevdiğin nokian hakkında bu dogru degil , her yoruma acık olacaksın , bu forum sitesi yalnızca sana ait degil , elbette diğer markalarda da sorunlar var ama nokia daki kadar cok sorunlu olan marka yoktur bence , özellikle son yıllarda cıkardıgı modellerin cogunda sorunlar mevcut , bu sorunları elbette söyleyecegim

ozggurr

Üye
    Konu Sahibi
1- Yalan soyluyorsun: Olumsuz elestirileri kendim de yapiyorum, hatta olumsuz olan bir sey gorunce hic cekinmeden foruma yazdim, yaziyorum, yazacagim.
2- Nokia fanligi yapmak icin degil, tek tarafli ve amacli ve surekli yapilan karalamalarin benzerlerini gostermek icin diger markalarin sorunlarini da paylasiyorum...
3- Insanlari yanlis yonlendirmiyorum:
a) http://www.maxicep.com/symbian-3-destek/nokia-n8-artilari-eksileri-kullanicisindan-411748.html
b) http://www.maxicep.com/symbian-3-de...icin-kullanicilarindan-tavsiyeler-422694.html
c) http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-dogru-zannedilen-yanlis-bilgiler-443415.html

a)Degerlendirme yapiyorum, b)fikirlerimi yaziyorum, c)gordugum yanlislari duzeltiyorum.

Bardagin dolu kismina vurgu yapiyorum diye mi Fan oldum Nokia'ya

4- Iftira atiyorsun(uz): Ben bu forumda ates olsam curmum kadar yer yakarim diyen biriyim, kimseyi etkileme ve yonlendirme gucum yok! Forumu da ipotek edemem zaten

5- Yoruma acigim: http://www.maxicep.com/symbian-3-de...-aldiginiz-icin-pisman-oldunuz-mu-433381.html

Nokia Fan'i degil, Symbian^3 destek okuru, kullanicisi, yazari diye animlarsaniz daha makbule gecer...

Benim yazmadigim seyleri yazmisim gibi iafede etmeniz size hicbirsey kazandirmaz, diger markalarin sorunlarini da diger markalari karalamak icin yazmadigim gun gibi ortada, anlamamak icin hoss biraz caba gerekiyor..

Ben iyi ki varsin nokia dedim, ne kotuluk ettim de yipratmak istediniz ki? Bu soruyu vicdaniniza soruyorum, okuyucularla ve sizinle bir ilgisi yoktur, cevap vermeyin.. Cok sukur ki hepimiz bu forumu takip edecek kadar sansliyiz, maddi, manevi

"Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma. Bütün kapılar kapansa bile, sonunda O sana kimsenin bilmediği gizli bir patika açar. Sen şu anda göremesen de, dar geçitler ardında nice cennet bahçeleri var. Şükret! İstediğini elde edince şükretmek kolaydır. Sufi, dileği gerçekleşmediğinde de şükredebilendir. "

hoss

Üye
o zaman yaptıgım yorumlara karışma arkadasım dşger konuda da sony ericsson c510 ile cektiğim resimleri attım herkes camur attı yok sen cekmediin diye, isteyen istegi türlü kanıtlarım o resmi bizzat benim cektiğimi , izmirde olan varsa buyursun n8 kullanan arkadaslarım bulusabiliriz ve gösterebilirim resim arşivimi , benim burda amacım markaya karalamak filan degil ama burdaki bi kac arkadaş öyle baskı kurmaya acalısıyorlarki nokia nın hakkında tek bir olmsuz sey bile söyletmiyor , yaptıgım yoruma karalama camur atma diyorlar , bana n8 in kamerası cok mükemmel gelmedi resimlerine bakınca , tabi burada sadece telefona degil fotografı cekene de iyi iş düşüyor ama internet üzerinde gördügüm n8 resimleri bbenim cok fazla tatmin etmedi bunu dile getirdim ve cekimleri mi paylastım ama burda beni üzen nokta yalancılıkla suclanmam , benim kimse yalan borcum yok , donanım forumdan da bir sürü aradasım var oradan da sorabilirsiniz resimlerin hangi telefonla cekildigini ve kimin cektiğini

ya madem nokiayi sevmiorsunuz nie aliorsunzu satin ozman n8lerinizi..ben telefonu c7 veya n8 olupta nokiayi kotuleyen adam cok gordum bazi guncellestirme gecikmeleri flan olabilir yani sirf guncelleme gec gelior diye telefonuda yerden yere vurulmaz yani..guncellemesi olmayan telefonlar napsin mademde sevmiorsunz satin hem siz hmde biz rahatliyalim anti nokiacilar..

n000k

Üye
hiç kimse fan değil burda sadece fikirler tartışılıyor.. ama sen ve senin gibiler nedense hep olumsuz fikirler söylüyor.. derdin ne ki nokia ile? tamam nokia lamışın seninki arızalı çıkmış ne var bunda? her marka telefon arıza yapıyor?? nokia hakkında her kıl yorumda seni görüyorum!!!??? telefon alana markalar telefonu aldı diye para vermiyor kimseye o yüzdende kimse fancılık yapmıyor burda.. herkes görüşlerini yazıyor.. sen ve senin gibiler işte sadece böyle kalkıp atıp tutarsınız.. bak özgür kardeş ne güzel örnekler vererek diğer markalarında arıza yaptığını göstermiş.. bu örnekleri vererek nerde çamur atmış acaba?? yalanmı yani şikayet com daki yazılar??? bundan önce bende sony ericsson c510 kullanıyordum telefon bi kapandı bir daha açılmadı serviste 25 gün kaldı ve geldikten sonrada sadece bataryası 1 gün gidiyordu.. telefonu sadece 12 ay kullanabildim.. aa evet belki bende şimdi yalan atıyorumdur , çamur atıyorum diğer markalara!! ama ben bu sorunu yaşadım diye olumsuz düşünmüyorum ericsson için sonuçta elektronik alet kardeşim arıza verebiliyor.. şu marka bu marka fark yapmaz.. madem çok iyi HTC ler iphone lar alın kullanın!! sizde rahatlarsınız madem nokia dan bu kadar illah geldiyse size..sence nokiadan çok sorunlu marka yok ama bence her marka sorunlu!!!!..
pardon bende nokia fancıyım hemide aylık maaşa bağladı beni nokia

musty24

Üye
be nokia nın cıkardıgı sorunları yazarsam dudagın ucuklar tamam nokia fanısın ama diğer markalı karalayıp camur atma arkadaşım

nokianın müşteri sayısı diğerlerinin toplamına eşit olduğundan ondan nokia şikayeti daha çok olmasın

Siyah.

Üye
nokiamı

Tepkiler: hoss

suat1111

Üye
nokia

Tepkiler: Soc-DooM33
anti nokiacilar

nokiacilar

saygilar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...