Metin137 Üye Rambo_FT' Alıntı: Olmasına gerek yok ki Genişletmek için tıkla ... gerek var tabi işlemler karışır diye düşünüyorum
Rambo_FT' Alıntı: Olmasına gerek yok ki Genişletmek için tıkla ... gerek var tabi işlemler karışır diye düşünüyorum
x-scarface Üye Mert045' Alıntı: 20 son kararım. Genişletmek için tıkla ... istersen çeki de alabilirsin mert
1STayTRue35 Üye dragonmet' Alıntı: gerek var tabi işlemler karışır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Onun için koymuyorlar zaten
dragonmet' Alıntı: gerek var tabi işlemler karışır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Onun için koymuyorlar zaten
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Bence paranteze gerek yok. Çarpı önce yapılır sonra bölü sonra artı sonra eksi
dejavu178 Üye parantez konulması için negatif rakamların bulunması gerektiğini düşünüyorum. diğer durumlarda gerek yok bence.
parantez konulması için negatif rakamların bulunması gerektiğini düşünüyorum. diğer durumlarda gerek yok bence.
Mert045 Üye x-scarface' Alıntı: istersen çeki de alabilirsin mert Genişletmek için tıkla ... çeki istiyorum son kararım
x-scarface' Alıntı: istersen çeki de alabilirsin mert Genişletmek için tıkla ... çeki istiyorum son kararım
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Mert045' Alıntı: çeki istiyorum son kararım Genişletmek için tıkla ... Kaçlık soruydu ki
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Konu Sahibi Mert045' Alıntı: Beşüz bin beşüz bin Genişletmek için tıkla ... 5 üz 1000 - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: 32 ??? : Genişletmek için tıkla ...
Mert045' Alıntı: Beşüz bin beşüz bin Genişletmek için tıkla ... 5 üz 1000 - - - Eklendi - - - __simyacı__' Alıntı: 32 ??? : Genişletmek için tıkla ...
newguard Üye bu zaten 20 bunu boşverinde bizim lisedeki matci toplama cikarma carpma bolme islemleri yok diyo ben ondan supheleniyorum yazilida cevapsiz sorular filan sorular soruyomus
bu zaten 20 bunu boşverinde bizim lisedeki matci toplama cikarma carpma bolme islemleri yok diyo ben ondan supheleniyorum yazilida cevapsiz sorular filan sorular soruyomus