Püf Noktası iTunes Hakkında

Konu Sahibi
iTunes Hakkında
Merhaba Arkadaşlar
İlk ios telefonum olarak iphone 6 plus alarak acemiliğim başlamış bulunmakta

Arkadaşlar pcye indirdiğim mp4 formatlı filmi bir türlü ne ipad 4 e nede telefonuma atabildim.
Birde zil sesi yapmayı beceremedim ituneste.
Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

szqn55

Üye
itools kullan daha basit olur sürükle bırak özelliği var

szqn55

Üye
orijinal değil itunes alternatifi youtube den araştır az çok iphone kullandm bende benden bukadar

0MG90

Üye
Cihazını bilgisayara bağladığında iTunes'u aç. Yukarıda videolar olması lazım tıkla ona. Videoyu oraya sürükle bırak, kabloyu çekmeden öncede eşleştirmeyi yap tamamdır.

Konu Sahibi
Cihazını bilgisayara bağladığında iTunes'u aç. Yukarıda videolar olması lazım tıkla ona. Videoyu oraya sürükle bırak, kabloyu çekmeden öncede eşleştirmeyi yap tamamdır.
öyle olmuyor işte anlattığın şekilde müzikleri atailiyorum ama videoyu sürükledigimde atılmıyor

weesel

Üye
Kardeşim iTools kullanırsan her türlü dosyanı çok rahat atabilirsin. Yalnız iTunes'u silmeyeceksin bilgisayarında hem iTunes hem de iTools yüklü olacak. Tek püf noktası İTools'un iTunes sürümüyle uyumlu çalışması. Uyumsuz bi sürümü yüklediysen hata verir dosyaları atamazsın. Elindeki iTunes sürümüne uygun iTools'u da internetten araştırıp indirebilirsin. Sürüm uyumlu olduğu halde problem yaşarsan söyle yardımcı olmaya çalışalım

Konu Sahibi
çok teşekkür ederim kardeşim sayende becerebildim e malum ilk defa ios kulanınca böyle oluyor.bndeki itools itunesin son sürümüne uymyormuş o yüzden atamıyormuşum.Ancak şöyle bi durum oldu daha önce itıunes ile attıgım müzikler itools baglayınca kayboldu