kfahaa Üye Burak Altun' Alıntı: Bepanten. Genişletmek için tıkla ... neyse ben dayanamıyorum artık çıkıyorum ama merdivenlerden çıkıyorum şakaşaka gerçek çıkıyorum
Burak Altun' Alıntı: Bepanten. Genişletmek için tıkla ... neyse ben dayanamıyorum artık çıkıyorum ama merdivenlerden çıkıyorum şakaşaka gerçek çıkıyorum
İhtiyar007 Üye maxirabit' Alıntı: Bildirimlerde sorum var Genişletmek için tıkla ... Soru'n mu var sorun mu var?
maxirabit Üye İhtiyar007' Alıntı: Soru'n mu var sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... Sorum şu neden düzgün calismiyor,sorun da sorum da o konuda ayni kapiya cikar
İhtiyar007' Alıntı: Soru'n mu var sorun mu var? Genişletmek için tıkla ... Sorum şu neden düzgün calismiyor,sorun da sorum da o konuda ayni kapiya cikar
Burak Altun Üye maxirabit' Alıntı: Sorum şu neden düzgün calismiyor,sorun da sorum da o konuda ayni kapiya cikar Genişletmek için tıkla ... MKD'ye üye olmak ister misin ?
maxirabit' Alıntı: Sorum şu neden düzgün calismiyor,sorun da sorum da o konuda ayni kapiya cikar Genişletmek için tıkla ... MKD'ye üye olmak ister misin ?
İhtiyar007 Üye maxirabit' Alıntı: Sorum şu neden düzgün calismiyor,sorun da sorum da o konuda ayni kapiya cikar Genişletmek için tıkla ... @Burak Altun Ekle ekle derneğe
maxirabit' Alıntı: Sorum şu neden düzgün calismiyor,sorun da sorum da o konuda ayni kapiya cikar Genişletmek için tıkla ... @Burak Altun Ekle ekle derneğe
anılbaran Üye Konu Sahibi K.R.N.L.K' Alıntı: Anılbaran . Ahh anılbaran. Bir zamanlar symbian s60v5 ustası. Nokianın ikinci babası. Rambo Ft , sen , 5800 duygulandım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
K.R.N.L.K' Alıntı: Anılbaran . Ahh anılbaran. Bir zamanlar symbian s60v5 ustası. Nokianın ikinci babası. Rambo Ft , sen , 5800 duygulandım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah
İhtiyar007 Üye -qarapapaq-' Alıntı: iftar diye okudum. Acıkmış olmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin
-qarapapaq-' Alıntı: iftar diye okudum. Acıkmış olmalıyım. Genişletmek için tıkla ... Allah kabul etsin
Aybin.Kilic Üye Burak Altun' Alıntı: @Emrgncy112 @Süleyman @Aybin.Kilic @ eskiden ben de vardım. Ben giderim adım kalır alem beni iyi tanır. @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... Ahhh Symbian ahh. Ne güzel günlerdi o zamanlar. Herkese yardım etmek için yarışırdık
Burak Altun' Alıntı: @Emrgncy112 @Süleyman @Aybin.Kilic @ eskiden ben de vardım. Ben giderim adım kalır alem beni iyi tanır. @İhtiyar007 Genişletmek için tıkla ... Ahhh Symbian ahh. Ne güzel günlerdi o zamanlar. Herkese yardım etmek için yarışırdık