vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: 2008 yıbaşına dönmek isterdim o hatayı yapmamak için Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılmaya çok müsait bir cümle dikkat et
pelın_' Alıntı: 2008 yıbaşına dönmek isterdim o hatayı yapmamak için Genişletmek için tıkla ... yanlış anlaşılmaya çok müsait bir cümle dikkat et
pelın_ Seviyorum onu hemde çokkk öpsemmiki acaba ama dumanlı şimdi kokar falan ----------Eklendi @ 01:57:33 ---------- Yazıldı @ 01:56:22 ---------- vapur dumanı' Alıntı: yanlış anlaşılmaya çok müsait bir cümle dikkat et Genişletmek için tıkla ... Ozamn hemen açıklıyım o gece hayatımı karartıcak bı hata yaptım ve bırıne senı sevıyorum dedım 5 yılımı yedı pıslık
Seviyorum onu hemde çokkk öpsemmiki acaba ama dumanlı şimdi kokar falan ----------Eklendi @ 01:57:33 ---------- Yazıldı @ 01:56:22 ---------- vapur dumanı' Alıntı: yanlış anlaşılmaya çok müsait bir cümle dikkat et Genişletmek için tıkla ... Ozamn hemen açıklıyım o gece hayatımı karartıcak bı hata yaptım ve bırıne senı sevıyorum dedım 5 yılımı yedı pıslık
vapur dumanı Üye aliyi seviyorummmmmm ----------Eklendi @ 01:40:35 ---------- Yazıldı @ 01:40:18 ---------- onun için ölürüm ----------Eklendi @ 01:40:51 ---------- Yazıldı @ 01:40:35 ---------- çok tatlı
aliyi seviyorummmmmm ----------Eklendi @ 01:40:35 ---------- Yazıldı @ 01:40:18 ---------- onun için ölürüm ----------Eklendi @ 01:40:51 ---------- Yazıldı @ 01:40:35 ---------- çok tatlı
vapur dumanı Üye o benim bi tanem ----------Eklendi @ 01:41:58 ---------- Yazıldı @ 01:41:07 ---------- pelın_' Alıntı: ona inanmıyorum ve gülüyorumm Genişletmek için tıkla ...
o benim bi tanem ----------Eklendi @ 01:41:58 ---------- Yazıldı @ 01:41:07 ---------- pelın_' Alıntı: ona inanmıyorum ve gülüyorumm Genişletmek için tıkla ...
vapur dumanı Üye pelın_' Alıntı: beni unutursa yolu verırım saclarını Genişletmek için tıkla ... sen beni biliyosun bebeğim
pelın_' Alıntı: beni unutursa yolu verırım saclarını Genişletmek için tıkla ... sen beni biliyosun bebeğim