PrınceOfPersia Üye Necmati' Alıntı: Nesquık Manyağıyım cidden Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum 16 yasindayim ve adim emre degil ama kullanmak istedigim isim bu
Necmati' Alıntı: Nesquık Manyağıyım cidden Genişletmek için tıkla ... itiraf ediyorum 16 yasindayim ve adim emre degil ama kullanmak istedigim isim bu
Necmati Üye PrınceOfPersia' Alıntı: itiraf ediyorum 16 yasindayim ve adim emre degil ama kullanmak istedigim isim bu Genişletmek için tıkla ... Benimde Gerçek ismim AbdülbinCabbar
PrınceOfPersia' Alıntı: itiraf ediyorum 16 yasindayim ve adim emre degil ama kullanmak istedigim isim bu Genişletmek için tıkla ... Benimde Gerçek ismim AbdülbinCabbar
PrınceOfPersia Üye Necmati' Alıntı: Benimde Gerçek ismim AbdülbinCabbar Genişletmek için tıkla ... ben ciddiyim
vapur dumanı Üye Dün msn yi açmaya çalışıyordum ve ekrana bakıp ''ulan,msn ikonunun bile çifti var!'' diye hüzünlenip, kendime dert ettiğimi farkettim
Dün msn yi açmaya çalışıyordum ve ekrana bakıp ''ulan,msn ikonunun bile çifti var!'' diye hüzünlenip, kendime dert ettiğimi farkettim
Tuba.Erva Üye itiraf edıyorum hıcbısey umrumda deıl ısıme gelenle konuscam ve şükür ki hersey yoluna gırıyor en guzel günüm bugün cok şükür
itiraf edıyorum hıcbısey umrumda deıl ısıme gelenle konuscam ve şükür ki hersey yoluna gırıyor en guzel günüm bugün cok şükür
pelın_ itiraf ediyorum bu kız beni güldürmekten öldürcek dün akşamki tlf konuşması süperdi sevıyorumya deli dolu ele avuca sıgmıyo
itiraf ediyorum bu kız beni güldürmekten öldürcek dün akşamki tlf konuşması süperdi sevıyorumya deli dolu ele avuca sıgmıyo
finike_ru Üye görücü usülü görmeye gittiğim kızı beğenmedim. Teyzesi sorunca boyu çok uzun dedim.. Ne yapayım cirkinmi deseydim..
görücü usülü görmeye gittiğim kızı beğenmedim. Teyzesi sorunca boyu çok uzun dedim.. Ne yapayım cirkinmi deseydim..
.yaRasa. Üye Perfect!' Alıntı: batman al hepsi senin olsun Genişletmek için tıkla ... Alınıyoruz Kardeşim Lütfen biraz dikkat.. Ayrıca Bat muhabbeti falanda yapmayın.. bizim taraftar grubunun adı
Perfect!' Alıntı: batman al hepsi senin olsun Genişletmek için tıkla ... Alınıyoruz Kardeşim Lütfen biraz dikkat.. Ayrıca Bat muhabbeti falanda yapmayın.. bizim taraftar grubunun adı