ExpertMurderer
Üye
-
Konu Sahibi
-
ona sen karışamazsın sen pop şarkılar dinliyorsan bende popları sevmiyorum illaki sen seviyorsun diye bendemi pop dinleyeceğimBu ne zevk nede renk
o zaman kendi adına konuş bu adamın facebook taki sayfası 350.000 kişi beğenmişPop dinlemiyorum rap dinliyorum kusura bakma ama rapin icine edenlere karsi saygili olamam
sen dinlemeye bilirsin kimsenin de ne dinlediğine karışamazsın!Olabilir doğu anadolu hep bunlari dinliyo
Iste tam olarak bu.Böyleleri yüzünden hiphop türkiyede gelişmediİnsanlar hiphop u çok yanlış tanıyor
sen bir daha durumlarıma yorum yapma yöneticiye şikayet ederimIste tam olarak bu.
hip hopda güzel rap de güzel arabesk rap de güzel ama millet dinliyor abi ya bu adamıBöyleleri yüzünden hiphop türkiyede gelişmediİnsanlar hiphop u çok yanlış tanıyor
hayırİsyanqarizm bi akım,dernek,dergi falan mı?
orası sana kalmışHayatım da ilk kez duyduğum bir isim ama duysam da,duymasam da bir kayıp yaşamıyacagım türden
sakin ol panp açıkcası rap sevmem eskiden dinlerdim amaBöyleleri yüzünden hiphop türkiyede gelişmediİnsanlar hiphop u çok yanlış tanıyor
isyanqarizm anlamını bende bilmiyorum kendi face sitesinden aldımTamam her insanın seçimleri vardır . Her şeyi anladım ona da tamam . Abi İsyanqarizm nedir ya . Bu nedir biraz açıklarmısın .Ağlanılacak halimize gülüyoruz
mesela bende pop sevmiyorumşimdi pop takılıyoz
arkadaş bi rap çiyle ilgili konu açtık diye birbirize kötü olacaz bence birbirimize hal ve hareketimiz yakışır şekilde olsunnabahh ölehmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?