İsyanqar26 Kimdir

Konu Sahibi
İsyanqar26 Kimdir
eskişehir menşeili psychedelicmetalarabeskrap yapan arkadaş. gerçekten herkesin hayatında bir kez dinlemesi gereken şarkıları var. bence müzik tarihinde incelenmesi gereken bir şahıs. yeni bir sayfa açılmalı isyankar26'ya.Kendisi İsyanqarizm kurucusudur
Benim En Çok Sevdiğim Şarkısı
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
HERKEZ SEVDİĞİ ŞARKISINI YAZSIN

Konu Sahibi
zevkler ve renkler tartışılmaz bunu sana öğretmediler mi

Pop dinlemiyorum rap dinliyorum kusura bakma ama rapin icine edenlere karsi saygili olamam

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
Böyleleri yüzünden hiphop türkiyede gelişmedi İnsanlar hiphop u çok yanlış tanıyor

Tepkiler: beytullah6767, UpOneTR ve Pealon Jan Teor

Türk-X

Üye
İsyanqarizm bi akım,dernek,dergi falan mı?

Tepkiler: GDDR5
Hayatım da ilk kez duyduğum bir isim ama duysam da,duymasam da bir kayıp yaşamıyacagım türden

tcfb

Üye
Tamam her insanın seçimleri vardır . Her şeyi anladım ona da tamam . Abi İsyanqarizm nedir ya . Bu nedir biraz açıklarmısın . Ağlanılacak halimize gülüyoruz

Tepkiler: UpOneTR ve GDDR5
    Konu Sahibi
Iste tam olarak bu.
sen bir daha durumlarıma yorum yapma yöneticiye şikayet ederim
Böyleleri yüzünden hiphop türkiyede gelişmedi İnsanlar hiphop u çok yanlış tanıyor
hip hopda güzel rap de güzel arabesk rap de güzel ama millet dinliyor abi ya bu adamı
İsyanqarizm bi akım,dernek,dergi falan mı?
hayır
Hayatım da ilk kez duyduğum bir isim ama duysam da,duymasam da bir kayıp yaşamıyacagım türden
orası sana kalmış

Konu Sahibi
Tamam her insanın seçimleri vardır . Her şeyi anladım ona da tamam . Abi İsyanqarizm nedir ya . Bu nedir biraz açıklarmısın . Ağlanılacak halimize gülüyoruz
isyanqarizm anlamını bende bilmiyorum kendi face sitesinden aldım

kfahaa

Üye
şimdi pop takılıyoz