İsyan ediyorum ama neden girin bakın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
İsyan ediyorum ama neden girin bakın..
Ya anlamıyorum arkadaş internette bir laptop gördüm beğendim çok ısınıyor alma dediler alanlar altına yorum yazmış ısınmıyor o kadar demişler.Forumdaki dostların bazıları al bazıları alma dediler.İnternette bi site var notebookcheck diye orada crysisi highda kasar demişler youtubedeki videolarda adamlar very high ultra arasında çatır çatır oynuyor bf3ü bile highda ultrada oynayan var benim istediğim laptopun kartla ama burdakiler ve o notebookcheck açmaz diyo.Şimdi ben gözümle gördüğümemi inanıcam dostlarıma ve diğer siteyemi inanıcam anlamadım ya beynimin sağ ve sol tarafı yer değiştiriyo sanki neden böyle garip şeyler bulur beni anlamam şimdi çoğu kişi açmaz diyo ama şunları yazın youtubeye Amd Radeon hd 6770m gaming yazın adamlar nasıl çatır çatır oynuyor şunuda yazın buda o notebookun alternatifi nvidia gt630m gaming yazın onlarda çatır çatır oynuyo problem bizdemi onlardamı yoksa bi bit yemeğimi var onlarda bi açıklık getirin şurada Ramazan ayına girmişiz aç aç çekilmiyo bu ikilemler.

Kimbilir oynayanlar belki hatali islemler yapmis acmamis veya driverleri guncel degil. O ozellikte bi kart kesinlikle acacaktir. Beynim saga sola gitmeaine gerek yok klavyesi olan yaziyor. Bir diger husus isinma her zaman pclerin bas belasidir. İsinan cpular kasma yapar ve oyunlarda sorun yasamak gayet dogal bu yaz gunlerinde ben sizden yorucu birsey istesem yapmakta gucluk cekersiniz oyle dusunun.
İyi forumlar.

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Abi marka hp olunca milletin kafasında katılaşmış resmen ısınıyor yazısı hp dediğim kişi ısınıyor diyo bende çok istiyorum almak ama bi nasip olmadı ama çok süper destek verdin cidden artık indirim devam ederse 1 2 gün alıcam hpyi çok acayip gaz verdin

ANIL

Admin
630m daha düşük bir kart olmasına rağmen yinede iyi performans gösterebilir. sürücülere ve diğer sistem özelliklerinede bağlı olabilir. amdnin sürücü konusunda iyi olduğunu söylemek imkansız. birde hpnin sitesinde yayınlanan özel sürücüleri yüklemen gerekir. 2 defa güncellendi en son geçen kasımdı hala yeni bir güncelleme gelmedi aklında olsun.

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben gitsem alsam bimeksten en son güncellenmişi gelmiyomu yani?

ANIL

Admin
Şimdi ben gitsem alsam bimeksten en son güncellenmişi gelmiyomu yani?

onu bilemem cihazın oraya ne zaman geldiğine bağlı. gelmese bile hpden indirip güncelleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=tr&cc=tr&dlc=tr&sw_lang=&product=5059859#N507

lolaman

Üye
    Konu Sahibi

onu bilemem cihazın oraya ne zaman geldiğine bağlı. gelmese bile hpden indirip güncelleyebilirsin.

- - - Eklendi - - -

Sağolasın zaten büyük ihtimal alamayacağım Hep bi tanıdık yüzünden bi görsem ingiliz anahtarıyla dalcam adama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...