Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: Listede o kadar iş var ki para ayıracak, telefonu listeye bile alamıyorum daha Bekarken alın bakalım kemirilmiş elmayı, s4 ü , galaxsi yi , lumia yı.. Evlenince görecem sizleri.. Alacaksınız o zaman sopayı Şaka maka iyi şiir oldu ha... Genişletmek için tıkla ... evlenince para kalmaz mı bana :Ehe
Emrgncy112' Alıntı: Listede o kadar iş var ki para ayıracak, telefonu listeye bile alamıyorum daha Bekarken alın bakalım kemirilmiş elmayı, s4 ü , galaxsi yi , lumia yı.. Evlenince görecem sizleri.. Alacaksınız o zaman sopayı Şaka maka iyi şiir oldu ha... Genişletmek için tıkla ... evlenince para kalmaz mı bana :Ehe
Emrgncy Üye -Akıncı' Alıntı: evlenince para kalmaz mı bana :Ehe Genişletmek için tıkla ... Ne sandiydun...Bizim burda bir tabir var "Arvat tuz der, ..... cız der."
-Akıncı' Alıntı: evlenince para kalmaz mı bana :Ehe Genişletmek için tıkla ... Ne sandiydun...Bizim burda bir tabir var "Arvat tuz der, ..... cız der."
Akıncı Üye Emrgncy112' Alıntı: Ne sandiydun...Bizim burda bir tabir var "Arvat tuz der, ..... cız der." Genişletmek için tıkla ... anladım
Emrgncy112' Alıntı: Ne sandiydun...Bizim burda bir tabir var "Arvat tuz der, ..... cız der." Genişletmek için tıkla ... anladım