İstek ! W810i Titreşimli Tema

o_n_u_r_

Üye
    Konu Sahibi
İstek ! W810i Titreşimli Tema
Arkadaşlar Sony Ericsson W810i İçin Güzel Titreşimli Tema Bulabilir Misiniz ???

Orbit - EMerge Dışında Lütfen !

KoKaLa

Üye
aynen bulan link wersin

kardes zaten içinde var titresimli tema onlarla idare et doyalardan temalarımın icinde

yacobss

Üye
Sanırım Link Weren Bi Arkadas CıkmayacaKK.

Arkadaslar flash tema icin setol yüklemeniz gerekmektedir.Bu da cok riskli bir iştir yükleme sırasında bi aksilik olursa telefonunuz elden gidebilir.İllede ben yapıcam her türlü risk'i göze aldım diyosan konu acarım ve gerekenleri koyarım ama meshuliyet kabul etmem!

tnraksy

Üye

burdaki site işinizi görebilir. w610i demiş ama w810i yede öyle yüklniyor.ben öyle yüklüyorum..

tnraksy

Üye
flash temaların 2 dosyası vardır swf uzantılı ve thm uzantılı dosyaları

swf uzantılı dosyalar telefona setoll 2 lite veya diğer programlar ile yüklenir thm uzantılı dosyalar ise direk usb kablosu veya Bt ile telefon beleğine veya hafıza kartına yüklenir

şimdi nasıl yüklicez

masa üstüne tpa isimli bi klasör açın tpa klasörünün içine girip preset isimli bi klasör açın preset klasörünün içine girin ve system isimli bi klasör daha açın system klasörünün içine girip desktop isimli bi klasör daha açın desktop klasörünün içine girip Flash isimli bi klasör açın ve yükleyeceğiniz flash temaların swf dosyalarını flash klasörüne ekleyin

sonra ilk açtığınız tpa klasörünü zipleyin

Not. Rar olmayacak Zip Olacaktır

Son olarak Setoll programını açıp model bölümünden telefon modelinizi seçip hazırladığınız zipli dosyayıda misc file bölümüne seçip flash yazan yere tıklayıp yükleyeceksiniz

Önemli Not : Flash yazan yere tıklayıp yüklemeye başladıktan sonra cid49 model telefonlarda ready butonu aktif olur bu bu ton aktif olunca telefonu usb kablosundan söküp bataryanızı çıkarıp takacaksınız sonra ready butonuna tıklayıp telefonu c tuşuna basarak geri bağlayacaksınız

arkadaşım titreşimli tema bilmem ama kullandığım güzel bir site var baya da bi teması var onu kullan istersen
yabancı site insanlar kendi yaptıkları temaları yükleyip diğerleriyle paylaşıyorlar.