erdgnblt
Üye
-
Konu Sahibi
-
fmobi ideal aslında
---------- Eklendi @ 00:08:08 ---------- Yazıldı @ 00:07:47 ----------
hatta eline su dökülmez
Hocam onun tarzında olanlar için eline su dökülmez ama iPhone facebook uygulaması gibi bişey yapılamazmı
yapılır elbet yapılır hayal edilebiliyorsa elbet yapılır
Bencede resmi değilFmobide güzel değil ki.
Küstahlık gibi olmasın ama projeleriniz arasında yer alırmı?
yazın benzer bi tane yapabilirim
Demek istediğim şudur ki, Symbian harika. Hayatımda fonksiyonalitesini bu kadar üst düzey tutabilen bir sistem görmedim. Üzgünüm fakat artık istenilenleri karşılayamayacak durumda.
EPOC çekirdeği çok eski bir çekirdek ve Nokia'nın bizim istediğimiz stabiliteyi yakalayabilmesi için üstünde çok oynama yapması gerekir. Bu da inanılmaz bir iş gücü ve kahveli vakitlere denk gelir. Bunun yerine Windows Phone 8'i beklemenizi tavsiye ederim. Nokia Symbian'ın kullanıcı alışkanlıklarını bozmadan kullanıcıları tamamen yeni bir platforma taşıyacak. Modern bir platform ve Symbian'ın tüm özgürlüğü bulunacak. Arkasında çok güçlü bir geliştirici desteği ile birlikte elbette.
Belle, Carla ve Donna Nokia çalışanları için dahi ölü doğdu ve Symbian bu geçiş sürecinde aradaki açığı kapatmaya yarayacak olan bir sistem haline geldi. Bundan sonra alınabilecek tek Symbian 808 PureView'dir. 2016'ya kadar gelecek olan tüm cihazlara verilecek olan destek oldukça kısıktır ve kısa sürelidir.
Katılıyorum ama Lumia S varken neden 808 alayım
Facebookun kendi uygulaması iğrenç akınorta hocamızı beklicez artık[ENGİN];4735822' Alıntı:operanın face uygulamasından girip önerilen facebook uygulamasını indirin en iyisi o
Çünkü Lumia S diye bir cihaz yok. O özellikler bir kişi tarafından atılmış. O GPU 1080p videodan ötesini kaldıramaz işlemci de LTE desteklemezken.
ios'un face uygulamasına herkes harika demiş, kullanan biri olarak güzelliklerinden bahsedeyim.
1) sürekli yanlış bildirim veriyor, gördüğüm bildirimleri yeniymiş gibi gösteriyor.
2) aşırı derecede takılıyor. zaman tünelsiz eski sürümleri çok daha stabildi.
3) mesaj kutusunda sürekli eski mesajları gösteriyor uygulamaya girdikten 10 dakika sonra düzeliyor.
4) chatleşirken yazdıklarınız kayboluyor veya eski mesajların ardından geliyor. ne yazıp gönderdiğinizi kaçırıyorsunuz.
5) ram'i doldurup uygulamadan atıyor.
6) zaman tüneli dışında hiçbir fazlası yok
ben bu uygulamadan bıktım şahsen, iğrenç bir uygulama. eğer çok merak ediyorsanız elinize bir iphone 4 alın deneyin. iyiki symbiana çıkarmadılar diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?