mc.a
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunu en iyisi bir yamayla yapmaktır. Ortalatma yamasını tersine kullanabilsek tamamdır. Ben bir ara giriştim ama beceremedim. Tersine mühendislik diyorlar.
bende var varBunu en iyisi bir yamayla yapmaktır. Ortalatma yamasını tersine kullanabilsek tamamdır. Ben bir ara giriştim ama beceremedim. Tersine mühendislik diyorlar.
beyni ters çalıştırmak lazım:
artık bu foruma çok sağlam hex bilgisi olan birisi lazim
Aslında yama ilgili .dll uzantılı dosyada HEX kodlarının bazılarını değiştiriyor. Mesela 1,10,25. satırdaki belli HEX kodlarını değiştiriyor. Hangi kodları hangi kodlara değiştirdiğini kesin bilmek gerekiyor. Böylece sadece ilgili orjinal HEX kodlarını yerine koysak, yani değiştirilmişlerin yerine koysak tamamdır.
Bir ara yaptım telefon açılmadı
bende var var
sende ne yokmuş ki
bende var var
Merhaba arkadaslar .öncelikle konu yeri yalnış olabilir kusura bakmayın.
arkadaslar bi ricam olucakti . menu ve secenekler yazisini ortalama modu var bildiginiz gibi. pek cok cfw de kullaniliyor. ben bunun iptal modunu ariyorum yani sadece secenekleri köseye yapistiracak menü düzenini degistirmeyecek (batarya ikonunu da menude üste aliyordu o mod o olmayacak yani sadece koselere cekecek secenekleri)
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resimdeki altta mavi ile gözuken secenekler ve geri tusu köseye cekmek istiyorum yani üst taraf degismeden
ya birinizde bana c6-00 ofw için menü yazılarını ortalama modunu versin bi çok yerden rompatcher yaması indirdim patchi yaparken yeşil olmuyor kırmızı x oluyor
uyumsuz patchdir o yüzden olmuyordur kardesim)
ne yaptıysam olmuyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?