İstek : Bluetooth Radar ( Java )

sercu

Üye
arkadaşlar bluetooth zaten yakın mesafeden çekiyo yerini tespit edip de napcan. siz bilirsiniz yine de. bende var ama bi işe yaramadı. isteyen olursa verebilrim.(5300da çalışmadı)

asdemir

Üye
bende 6300 için istiyorum olsa iyi olur

ycg35

Üye
java için çok zor uğraşmayın bnce

haystars

Üye
herkes istiyo ama boşuna mesaj yazmayın böyle bir şey yok

ttatl

Üye
n73 için wars aii olur iseriz

MicRoP

Üye
yokmu abi şunu verecek bi deli kanlı

shield

Üye
bnde Nokia 3110c için isterimmm...

ycg35

Üye
ya arkadaşlar böyle bi program şimdilik yok herkes istekte bulunmuş eğer var olduğunu düşünüyorsanız gelin kapsamlı bir araştırma grubu oluşturalım ama böyle bir program bulunsa bile java içn çalışmayacaktır bn böyle düşünüyorum symbian içn bi tane bulmuştm arkadaşın telde denedik arıyor gibi gösteriyor bu süre sonra bi tane smiley çıkıyor gülüyor suratınıza yani diyor ki boşuna deneme mantıksız bir iş yapıyorsun diyor s yani 10 metre alan içerisinde bi bluetooth bulup o bluetooth un yerini saptmama istedi nedir yani yerini saptıcanda nolcak yanına gidip sohbet mi etçen yoksa o kişinin yerini bulup oraya bi füze mi indirces bnm aklıma böle saçma şeyler geldi işte gerisini siz düşünebiliyosanız düşünün düşünemiyosanız pm den hallederis hade iyi çalışmalar...

findick

Üye
6300 kullanıcısıyım dosyayı indirince PC'nin sistemin içindeki Temp dosyasına atıo zaten pcden anlayan hemen bulur yerini

link bu kolay gelsin

X2Blue:

Diğer cep telefonlarının Bluetooth aracılığıyla kontrolünü sağlar.
jad dosyası:
jar dosyası:

Alıntıdır.Yine bu sitede başka bir sayfada buldum.

Ben programın kullanımı açıyorsunuz sonra orda bişiler gelio oraya gelince büssürü 9 a basın (9999999) bu kadar telefon araması için sonra joistiğe basın hade kolay gelsin

jaD olanı indirmesem bir şey olurmu

largopen

Üye
selam S60 SERİE için beyler olursa sevinirim

bjka

Üye
istemekle olmuyor

beyle bende nokia 6300 ıcın ısteırm

w700i için varsa iyi olur kardeşler