minoo Üye ΛKƧİ;2369361' Alıntı: oyyhh yavvriimmm beeyybiimmm ınsalah kuzum sende yurecıgımın ortasındasın (: umuuuaahhh Genişletmek için tıkla ... ölürüüüm
ΛKƧİ;2369361' Alıntı: oyyhh yavvriimmm beeyybiimmm ınsalah kuzum sende yurecıgımın ortasındasın (: umuuuaahhh Genişletmek için tıkla ... ölürüüüm
' KalendeR ' Üye minoo' Alıntı: anaaaamm Sibelm aşkımızı bşka yerde yaşayalım ynlş anlicak millet Genişletmek için tıkla ... Oha yeni gördüm bu ne
minoo' Alıntı: anaaaamm Sibelm aşkımızı bşka yerde yaşayalım ynlş anlicak millet Genişletmek için tıkla ... Oha yeni gördüm bu ne
minoo Üye ' KalendeR '' Alıntı: Oha yeni gördüm bu ne Genişletmek için tıkla ... özelimize qirme ltfen
Aksi Üye Geldiyse geldi hacdan mı geldinapalım yanii:P Genişletmek için tıkla ... gobek at hıh askımıza karısmayın bakıım
Geldiyse geldi hacdan mı geldinapalım yanii:P Genişletmek için tıkla ... gobek at hıh askımıza karısmayın bakıım
Aziz™ Üye tebrik ederim Sibel binbaşı olduktan sonra rütbeye bakarak yeni bir dım atıyormuş gibi hissediyor insan en azından bende öyle hissetmiştim.. fakat konuda çok muhabbet dönmüş
tebrik ederim Sibel binbaşı olduktan sonra rütbeye bakarak yeni bir dım atıyormuş gibi hissediyor insan en azından bende öyle hissetmiştim.. fakat konuda çok muhabbet dönmüş
Aksi Üye Kıskanıyorlar beybim diyor yaa Neyinizi kıskancam sizin pehh Genişletmek için tıkla ... peeehımı calmıs bıde bana peeh dıoo hıh kıskanıosun ıste ıtıraaf et kardesımm tesekkur ederım (: Aziz valla ben pek bısey anlamadım ama yakıstı :P evet beybımle bızım askımızı kıskananlar varda ole oldu
Kıskanıyorlar beybim diyor yaa Neyinizi kıskancam sizin pehh Genişletmek için tıkla ... peeehımı calmıs bıde bana peeh dıoo hıh kıskanıosun ıste ıtıraaf et kardesımm tesekkur ederım (: Aziz valla ben pek bısey anlamadım ama yakıstı :P evet beybımle bızım askımızı kıskananlar varda ole oldu