Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.
Merhaba;
Maxicep.com - 2010 Hit parçalardan Wav lütfenn yardım.......
gülben ergen bir şans daha nakaratı
sezen aksunun hoşgeldin parçası- seyirlik değil ömürlük olsun... dilerim bu defa nasip olsun
bengü- sırada sen varsınn
Sertap erener bu böyle parçası
Bu parçaları wav şeklinde nakaratlarından kısaltabilecek bir hayır sever aranmaktadır lütfennnn
arkadaşım adını bılmıomda tam spormaxte çalıodu izlediysen i like that diodu şarkıda bi bölümünde bi bölümündede huuuuuuuuu uuuuuuu i ..... i like thaat bulabılcenmı .....
ya ben bi şarkıyı tv de duymuştum hoşuma gitti bide video bi sitede video izlerken o sarkıda arka müzik yapıl mıştı ama ismi yazmıyo ismini bulsam bana yarıdım edermisininz sitenin ismini wersem ceza felan yer miyim acaba
abi kurtlar vadisi 45-46. bölümlerinde polat çakır ölünce 6 babayı kaldırmıştı orada arkaplanda bi müzik vardı hekimoğlunun davul versiyonu onu bulabilirmisin
değerli kardeşim çocuklar duymasın dizisindeki havuç apaci müziği dans müziği yapıyor o müziğin aynısını ama aynı müziği bulabilme imkanın varmı şu ana kadar o müzüği bulan çıkmadı zor bulunan bişey
ya arkadaşlar next filminde başlangıcında nicolas cage kumarhanedeyken çalan parça var onu neredeyse 3 aydır arıyorum ama bulamadım yaardımcı olursanız sevinirim .genelde las vegas ta geçen filmlerin hepsinde aynı muzık var.
bakıyorum herkesin isteğini yerine getirmişsin arkadaşım...bnimde bir isteğim olacak senden ...yerli film DESTERE de kulanılan cep telefon melodisi laızm bana
recness
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şarkısının mp3 versiyonu lazım 320 kps olursa sevinirim