Hellboy®
Üye
-
Konu Sahibi
-
calısıo kana super bısey hatta dosyaları hatta ıstersen klasoru gızlıosun bastakı ayarları yapıp cıkan her soruya evet dersen oluyo gercı sen bılıosundur omu .hellboy paylaşım için tşkkürler denicem inşallah olur böyle bi program her türk erkeğine lazım özellikle java olan tellereçalışmassa yine yandık
--------------- Ekleme ---------------
gerçi bizim teller aynı sende çalıştıysa bndede çalışır
eyvallah ıyı dusunmusun bende koyam sıfre saolasınya şifreleme şeymiş ya programı açınca şifre soruyo o yani açıklayıcı olarak şu biri snn teli kurcalıo o dosya yöneticisini buluo programa girmeye çalışıo fakat girerken şifre soruyo eğer şifreyi bulursa program üzerinden snn gizli dosyalarıda görüo bn nolur nolmaz diye pro ya şifre koydum çok süper oldu ama aa çok işime yaradı +18 olmasada okulda çektiğimiz paso küfürlü videoları sakladımbulamıcaklar hade kolay gelsin
varsa paylasırmısın ???sağol ama bunu vers kaç ileri sürümleri de var
aynen katılıorum hem ben baktım Fıleexplorer v2.1 diye bi surumu var ama eskı sıyler aynı bu gayet ıyı ıs goruyor..versiyon 2.0 yazıyo ama ilerki sürümlerine ne gerek var bu gayet güzel ve kullanışlı
Kardes uygulama erısımınden tum ayarlara ızın ver dedın mı demedıysen ''Uygulama erisimi yok belirlendi der'' Bilgine...6288 de çalışmıo yaa program acılıo ama java bilmemne Access denied die bi hata verioyinede paylaşım için sağol
bak uygulama erısımınden tum ayarlara her zaman sor dıceksın sadece uygulama erısımı/iletisim/baglantı yı her zaman ızınlı dıceksın ve programa gırdıkten sonra sana soran her soruya evet dıcen or uyg. bu yerdekı verılerı okumasına ızın ver =Evet dıcn yınede olmassa artık bılmuom o senın tel ın sorunu...ama kardeş bazı erişimleri her zaman izinli olarak yapamıyorum hatta hiç birini yapamıyorumtelden kaynaklanıyor olabilrmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?