GeNec Üye arkadaslar g705 in kilit kodu bilinmiyor. konulara baktım hiç biri derman olmadı desem yardımcı olucak arkadas ve arkadaslardan yardım bekliyorum..
arkadaslar g705 in kilit kodu bilinmiyor. konulara baktım hiç biri derman olmadı desem yardımcı olucak arkadas ve arkadaslardan yardım bekliyorum..
LORENZ Üye admin bende k750i var acaba işe yarar mı ikinci el aldım tel kilit kodunu bilmıyorum acaba bana bu programın yardımı dokunur mu bana yardım edersen sevinirimmmmmm !!!é!!!
admin bende k750i var acaba işe yarar mı ikinci el aldım tel kilit kodunu bilmıyorum acaba bana bu programın yardımı dokunur mu bana yardım edersen sevinirimmmmmm !!!é!!!
tuncay351 Üye Exalans' Alıntı: l: arkadaşlar aşşağıdaki proğramlar se lerin kilitlerini kırabilirsiniz hatta imei bile değişebileceğini yazmış ama ben deneyemedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız emeğe saygı küçük bir teşekkür çok değil Genişletmek için tıkla ... teşekürler
Exalans' Alıntı: l: arkadaşlar aşşağıdaki proğramlar se lerin kilitlerini kırabilirsiniz hatta imei bile değişebileceğini yazmış ama ben deneyemedim Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız emeğe saygı küçük bir teşekkür çok değil Genişletmek için tıkla ... teşekürler