suatsayin Üye bu link ölmüş indirdim açamadım malesef yenilenirse telefonumun kilidini kırabilirim bende se k750i var güvenlik kodu kırılacak
bu link ölmüş indirdim açamadım malesef yenilenirse telefonumun kilidini kırabilirim bende se k750i var güvenlik kodu kırılacak
Odysseus Üye akin_43' Alıntı: sağol gardaş Genişletmek için tıkla ... Türkçe'mizi sabote etmeyin arkadaşlar gardaş şeklinde kelimeler kullanarak.
akin_43' Alıntı: sağol gardaş Genişletmek için tıkla ... Türkçe'mizi sabote etmeyin arkadaşlar gardaş şeklinde kelimeler kullanarak.
Odysseus Üye werty01' Alıntı: imei ne? Genişletmek için tıkla ... arkadaşım başka bir boyuttan mı geldin
yuksel200 Üye insaallah işe yarar --------------- Ekleme --------------- kullanmsını yazacak varmı arrkadaslarr
birkan11 Üye arkadaşlar biz uçağı asfaltaa indirdik.benzin bitti. allah rızası için acele 1 LT benzin.normal de olur.biz benzinliğe kadar gideriz....
arkadaşlar biz uçağı asfaltaa indirdik.benzin bitti. allah rızası için acele 1 LT benzin.normal de olur.biz benzinliğe kadar gideriz....