harita02 Üye ya kardeş bunu 5800 için olanı yokmu ben daha önce kullanmıştım sonyercsion modeli telefonda çok süperya temaya açıgım ya eger bulursan pm at lütfen
ya kardeş bunu 5800 için olanı yokmu ben daha önce kullanmıştım sonyercsion modeli telefonda çok süperya temaya açıgım ya eger bulursan pm at lütfen
mnamijok Üye sizi seviyorum siz dahisiniz emeyinize sağlık arkadaşlar bu site çok güzel herşey var türkiyede bu sitekadar delikanlı bir site yok helal hepinize
sizi seviyorum siz dahisiniz emeyinize sağlık arkadaşlar bu site çok güzel herşey var türkiyede bu sitekadar delikanlı bir site yok helal hepinize
deimos18 Üye 1 yıldır bu temayı kullanıyordum sabah hafızakartım kırıldı herşeyim gitti şimdi tekrar buldum bu temayı sağol
1 yıldır bu temayı kullanıyordum sabah hafızakartım kırıldı herşeyim gitti şimdi tekrar buldum bu temayı sağol
hata1500 Üye dosya iniyor rapid den dosya indiremeyen kişiler saçma sapan yorum yapmasın eline sağlık üstad...
batu-maNga Üye ya bu dosyayı indiremiyorum kaçtame indirdim rapid den ama bunda gerçekten hatavar yaa