Esendağlı
Üye
Oran olarak bilemicemde Symbian ^3 ü Windovs 7 gibi düşün, yani fazla ram kullanmıyor.N8 herşeyiyle güzeldee bana göre bir kusuru var gibi 256mb rami var diye biliyorum.n97 de 128mb ram var sana kalan boş ram 40-50 mb yeterli olmuyor zaten.acaba n8 de ram ne kadar boşluk kalıyor n8 i alan varsaa kullanan varsaa söyleyebilir mi bana?...
aynen Nokıa düşük ram Çıkardıysa bunda düşünmüştürOran olarak bilemicemde Symbian ^3 ü Windovs 7 gibi düşün, yani fazla ram kullanmıyor.
Necmi seninle benim Şu N8 e baya bir emeğimiz geçti aslında,nokia bize birertane N8 gönderse Hediye babındaNecmati™;2827020' Alıntı:aynen Nokıa düşük ram Çıkardıysa bunda düşünmüştür
valla abi'yaa keşke görse N8 ne kadar tanıttığımızı ne kadar sevdiğimiziNecmi seninle benim Şu N8 e baya bir emeğimiz geçti aslında,nokia bize birertane N8 gönderse Hediye babında
Oran olarak bilemicemde Symbian ^3 ü Windovs 7 gibi düşün, yani fazla ram kullanmıyor.
N8 hafıza kapasitesi 15 Gb mı ?Telefon acildigi zaman
C: 176 MB bos..
E: 14.7 GB bos (ben prgogram kurmadan onceki hali)
F:14.8 GB bos (ben prgogram kurmadan onceki hali)
N8 hafıza kapasitesi 15 Gb mı ?
yani ayrım falan yok direk 16 gb birde ben size msj atyom N8 için ama özel msj hakkınız yok galibada bir bana profilden özelliklerini anlatırmsın..16 gb denen sey asla tam 16 gb olmaz.
32 gb denen sey de asla 32 gb degildir.
N8 16 GB butunlesik hafiza ile geliyor. +16 GB mini sd daha var benimkinde.
yani ayrım falan yok direk 16 gb birde ben size msj atyom N8 için ama özel msj hakkınız yok galibada bir bana profilden özelliklerini anlatırmsın..
w.w.w.nokia.c.o.m adresinden ozelliklerini ogrenebilirsin. Burda da degisik basliklarda dikkatimi ceken seyler olursa yazmaya calisiyorum.
Oran olarak bilemicemde Symbian ^3 ü Windovs 7 gibi düşün, yani fazla ram kullanmıyor.
Kullanan arkadaş(özgür) hızını ve akıcılığını gayet iyi bulmuşBen nokianın bu ram konusuna önem vermediğini düşünüyorum.n8 ve n900 ram 256mb çıkmış önceki modellerindee hep 128mb ram kullanmışş ben n97 kullanıyorum.önce n85 kullanmıştım.n85 in bile rami 85mb tı bana kalan boşluk 60mb tı ben telefonu gün içinde programları açıp kullanıyordum 40mb ramin altına düşmüyordu.şimdi n97 boş kalan ram 45-50mb arası gün içinde 30mb veyaa 10mb düşüyorr bazen telefon kendisi kapanıyor açılıyorr.yani kısacaa n8 in özelliklerine diyecek sözüm yok ama ram bakalım yetecek mi?
bende ona ulaşmaya çalışıyom ulaşmıyom ..Kullanan arkadaş(özgür) hızını ve akıcılığını gayet iyi bulmuş
bende ona ulaşmaya çalışıyom ulaşmıyom ..
tamam paşam ya bi kaç video sitesi denemeni rica edecektim.yaparmısın bunu ?
1. video.mynet.com
2. xdiziizle.com
3. dailymotion.com
sana zahmet şu 3 siteyi n8 ile denrmisin videolar açılıyormu.ve donma fazla oluyomu.oluyosa hangi sitelerde sana zahmet..kusura bakma senide rahatsız etcem
Türkçe Ağızdan duymak daha iyitelefonu baska ulkelerden arkadaslar da teslim almaya basladilar onlarin goruslerini de takip edebilirsiniz.
Ilk izlenim olarak N8'den memnun kalmayan yok.
özgürr ya tmm rahatsızlık veriyorum biliyorumxdiziizle.net olacaktı o site yanlış yazmışım.videolarıda atarsan çok güzel olur ya tşkler hemde çok..
o kadarda olsun artıkEzel'i izledim, diziyi iyi oynatiyor ama ekranin ortasinda yukleme sayaci da donum duruyor surekli..
Teşekkürler biliyoduk ama999 tl arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?