DiaBLoS Admin Konu Sahibi buketcik' Alıntı: üste kaçak bir kat çıkalım bende oraya taşınsam nasıl olur. kiralar ne durumda Genişletmek için tıkla ... Altından kalkamazsın ... O yola girme sakın aman ha benden sana tavsiye ... ----------Eklendi @ 18:49:25 ---------- Yazıldı @ 18:48:53 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Abi evimiz diyince harbiden evini çekip koydun zannettim bizim ev yeni oraya da bekleriz Genişletmek için tıkla ... Sizin ev neresiymiş kardeşim ...
buketcik' Alıntı: üste kaçak bir kat çıkalım bende oraya taşınsam nasıl olur. kiralar ne durumda Genişletmek için tıkla ... Altından kalkamazsın ... O yola girme sakın aman ha benden sana tavsiye ... ----------Eklendi @ 18:49:25 ---------- Yazıldı @ 18:48:53 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Abi evimiz diyince harbiden evini çekip koydun zannettim bizim ev yeni oraya da bekleriz Genişletmek için tıkla ... Sizin ev neresiymiş kardeşim ...
Burak Üye DiaBLoS' Alıntı: Altından kalkamazsın ... O yola girme sakın aman ha benden sana tavsiye ... ----------Eklendi @ 18:49:25 ---------- Yazıldı @ 18:48:53 ---------- Sizin ev neresiymiş kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... aslantepe tt arena
DiaBLoS' Alıntı: Altından kalkamazsın ... O yola girme sakın aman ha benden sana tavsiye ... ----------Eklendi @ 18:49:25 ---------- Yazıldı @ 18:48:53 ---------- Sizin ev neresiymiş kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... aslantepe tt arena
buketcik Üye DiaBLoS' Alıntı: Altından kalkamazsın ... O yola girme sakın aman ha benden sana tavsiye ... ----------Eklendi @ 18:49:25 ---------- Yazıldı @ 18:48:53 ---------- Sizin ev neresiymiş kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... sen insanı inadına zorla beşiktaşlı yaparsın be Ali.
DiaBLoS' Alıntı: Altından kalkamazsın ... O yola girme sakın aman ha benden sana tavsiye ... ----------Eklendi @ 18:49:25 ---------- Yazıldı @ 18:48:53 ---------- Sizin ev neresiymiş kardeşim ... Genişletmek için tıkla ... sen insanı inadına zorla beşiktaşlı yaparsın be Ali.
SHS Üye Şimdi yazıp konuyu dağıtmayayım, eviniz güzelmiş ----------Eklendi @ 18:52:33 ---------- Yazıldı @ 18:51:50 ---------- Burak yazdı orası bizim ev
Şimdi yazıp konuyu dağıtmayayım, eviniz güzelmiş ----------Eklendi @ 18:52:33 ---------- Yazıldı @ 18:51:50 ---------- Burak yazdı orası bizim ev
buketcik Üye sen iste satın alırız İsa. bakma sen Ali nin istediği fiyata okadar etmez orası fi yapıda fiyatlar daha uygun oraya bakalım
sen iste satın alırız İsa. bakma sen Ali nin istediği fiyata okadar etmez orası fi yapıda fiyatlar daha uygun oraya bakalım
DiaBLoS Admin Konu Sahibi Burak' Alıntı: aslantepe tt arena Genişletmek için tıkla ... Peh... buketcik' Alıntı: sen insanı inadına zorla beşiktaşlı yaparsın be Ali. Genişletmek için tıkla ... Ne Beşiktaş ı be ... Fenerbahçeli , Fenerbahçeliiiiiiiiiii ... - SerkeŞ -' Alıntı: Şimdi yazıp konuyu dağıtmayayım, eviniz güzelmiş ----------Eklendi @ 18:52:33 ---------- Yazıldı @ 18:51:50 ---------- Burak yazdı orası bizim ev Genişletmek için tıkla ... Siz evi hiç beğenmedim ... zaza' Alıntı: ben urfada asiri fahis kiralarla ugrasiyorsam adana daha kolaydir ali abi orasi ucuz sehir Genişletmek için tıkla ... Adanadan bahsetmiyoruz kardeşim , İstanbul - Kadıköyden bahsediyoruz ... ----------Eklendi @ 18:57:02 ---------- Yazıldı @ 18:56:22 ---------- buketcik' Alıntı: sen iste satın alırız İsa. bakma sen Ali nin istediği fiyata okadar etmez orası fi yapıda fiyatlar daha uygun oraya bakalım Genişletmek için tıkla ... Gidin bakalım ... Geri geleceksiniz ama elbet ...
Burak' Alıntı: aslantepe tt arena Genişletmek için tıkla ... Peh... buketcik' Alıntı: sen insanı inadına zorla beşiktaşlı yaparsın be Ali. Genişletmek için tıkla ... Ne Beşiktaş ı be ... Fenerbahçeli , Fenerbahçeliiiiiiiiiii ... - SerkeŞ -' Alıntı: Şimdi yazıp konuyu dağıtmayayım, eviniz güzelmiş ----------Eklendi @ 18:52:33 ---------- Yazıldı @ 18:51:50 ---------- Burak yazdı orası bizim ev Genişletmek için tıkla ... Siz evi hiç beğenmedim ... zaza' Alıntı: ben urfada asiri fahis kiralarla ugrasiyorsam adana daha kolaydir ali abi orasi ucuz sehir Genişletmek için tıkla ... Adanadan bahsetmiyoruz kardeşim , İstanbul - Kadıköyden bahsediyoruz ... ----------Eklendi @ 18:57:02 ---------- Yazıldı @ 18:56:22 ---------- buketcik' Alıntı: sen iste satın alırız İsa. bakma sen Ali nin istediği fiyata okadar etmez orası fi yapıda fiyatlar daha uygun oraya bakalım Genişletmek için tıkla ... Gidin bakalım ... Geri geleceksiniz ama elbet ...
zaza Üye o zaman baska ama yine urfa ev konusunda pahali deniz yok ama istanbuldan daha pahali ----------Eklendi @ 19:00:08 ---------- Yazıldı @ 18:59:43 ---------- o zaman baska ama yine urfa ev konusunda pahali deniz yok ama istanbuldan daha pahali
o zaman baska ama yine urfa ev konusunda pahali deniz yok ama istanbuldan daha pahali ----------Eklendi @ 19:00:08 ---------- Yazıldı @ 18:59:43 ---------- o zaman baska ama yine urfa ev konusunda pahali deniz yok ama istanbuldan daha pahali
zaza Üye İnsan once gelin mİSAfirim olun der en azindan nezaket gosterir bu konuda ama sana bakiyorum hic umrunda degil ya sokaklarda kalirsam
İnsan once gelin mİSAfirim olun der en azindan nezaket gosterir bu konuda ama sana bakiyorum hic umrunda degil ya sokaklarda kalirsam
DiaBLoS Admin Konu Sahibi zaza' Alıntı: İnsan once gelin mİSAfirim olun der en azindan nezaket gosterir bu konuda ama sana bakiyorum hic umrunda degil ya sokaklarda kalirsam Genişletmek için tıkla ... Gel kardeşim gel . Baştacısın ...
zaza' Alıntı: İnsan once gelin mİSAfirim olun der en azindan nezaket gosterir bu konuda ama sana bakiyorum hic umrunda degil ya sokaklarda kalirsam Genişletmek için tıkla ... Gel kardeşim gel . Baştacısın ...
zaza Üye DiaBLoS' Alıntı: Gel kardeşim gel . Baştacısın ... Genişletmek için tıkla ... ev adresini alayım