haltie Üye Revengeful' Alıntı: ona şampiyonlukmu diyon şimdi bırak yha xD Genişletmek için tıkla ... siz neye diyorsunuz gerçi haklısınız o yıl uzun süreden sonra ilk kez şaibesiz bir şampiyon çıkmıştı
Revengeful' Alıntı: ona şampiyonlukmu diyon şimdi bırak yha xD Genişletmek için tıkla ... siz neye diyorsunuz gerçi haklısınız o yıl uzun süreden sonra ilk kez şaibesiz bir şampiyon çıkmıştı
Revengeful Emekli Yönetici ben beşiktaş için konuşuyorum --------------- Ekleme --------------- kolaysa uefa + süper kupayı alında görek
ben beşiktaş için konuşuyorum --------------- Ekleme --------------- kolaysa uefa + süper kupayı alında görek
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: ne çarşıymış kardeşim Genişletmek için tıkla ... valla yol yakından hatandan dönebılırsın
Revengeful' Alıntı: ne çarşıymış kardeşim Genişletmek için tıkla ... valla yol yakından hatandan dönebılırsın
haltie Üye Revengeful' Alıntı: beşiktaşla feneri görünce başka bir takımı tutmanın sevincini yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... çünkü herkese nasip olmaz beşiktaşlılık. sen başka takımı tutmanın sevincini yaşarsın biz siyah beyaz aşkını yaşarız
Revengeful' Alıntı: beşiktaşla feneri görünce başka bir takımı tutmanın sevincini yaşıyorum. Genişletmek için tıkla ... çünkü herkese nasip olmaz beşiktaşlılık. sen başka takımı tutmanın sevincini yaşarsın biz siyah beyaz aşkını yaşarız
Tuba.Erva Üye Konu Sahibi haltie' Alıntı: çünkü herkese nasip olmaz beşiktaşlılık. sen başka takımı tutmanın sevincini yaşarsın biz siyah beyaz aşkını yaşarız Genişletmek için tıkla ... herkese nasip olmaz bırakın o ayrıcalık bizde kalsın
haltie' Alıntı: çünkü herkese nasip olmaz beşiktaşlılık. sen başka takımı tutmanın sevincini yaşarsın biz siyah beyaz aşkını yaşarız Genişletmek için tıkla ... herkese nasip olmaz bırakın o ayrıcalık bizde kalsın