AHMED... Üye abi günümüz insanlarının hayal gücü çok geniş ya mizah mazemeleri ni çok kolay buluyorlar
M. tAHA Üye AHMED...' Alıntı: abi günümüz insanlarının hayal gücü çok geniş ya mizah mazemeleri ni çok kolay buluyorlar Genişletmek için tıkla ... dimi
AHMED...' Alıntı: abi günümüz insanlarının hayal gücü çok geniş ya mizah mazemeleri ni çok kolay buluyorlar Genişletmek için tıkla ... dimi
15097 Üye ynsemrekose' Alıntı: subliminal mesaj var orda Genişletmek için tıkla ... her şey apaçık ortada yorum sizin
ynsemrekose' Alıntı: subliminal mesaj var orda Genişletmek için tıkla ... her şey apaçık ortada yorum sizin
__xXx__ Üye şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam
şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam
Enes Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam Genişletmek için tıkla ... Allah korusun
__xXx__' Alıntı: şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam Genişletmek için tıkla ... Allah korusun
AHMED... Üye __xXx__' Alıntı: şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam Genişletmek için tıkla ... o adam türünün son örneği endişelenme
__xXx__' Alıntı: şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam Genişletmek için tıkla ... o adam türünün son örneği endişelenme
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: o adam türünün son örneği endişelenme Genişletmek için tıkla ... Lütfen memleketimizin beyhude sanatçılarından biri o, yorum yazarken dikkatli olalım başka Ajdar yok.
AHMED...' Alıntı: o adam türünün son örneği endişelenme Genişletmek için tıkla ... Lütfen memleketimizin beyhude sanatçılarından biri o, yorum yazarken dikkatli olalım başka Ajdar yok.
__xXx__ Üye AHMED...' Alıntı: o adam türünün son örneği endişelenme Genişletmek için tıkla ... içimi rahatlattin abi sağol - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Lütfen memleketimizin beyhude sanatçılarından biri o, yorum yazarken dikkatli olalım başka Ajdar yok. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ajdar ile h. avşar arasında yarışma içinde geçen bir konuşma h. avşar: ajdar aynaya baktığın zaman kendini bir pop star olarak görüyor musun? ajdar: aynaya bakınca değil ama size bakınca kendimi türkiyenin en büyük starı olarak görüyorum
AHMED...' Alıntı: o adam türünün son örneği endişelenme Genişletmek için tıkla ... içimi rahatlattin abi sağol - - - Eklendi - - - OttomaN TigeR' Alıntı: Lütfen memleketimizin beyhude sanatçılarından biri o, yorum yazarken dikkatli olalım başka Ajdar yok. Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - ajdar ile h. avşar arasında yarışma içinde geçen bir konuşma h. avşar: ajdar aynaya baktığın zaman kendini bir pop star olarak görüyor musun? ajdar: aynaya bakınca değil ama size bakınca kendimi türkiyenin en büyük starı olarak görüyorum
AHMED... Üye odtü mezunu olsun ne mezunu olursa olsun sonuçta aklı dengesi yerinde kendi kendini Komik duruma düşürüyor
odtü mezunu olsun ne mezunu olursa olsun sonuçta aklı dengesi yerinde kendi kendini Komik duruma düşürüyor
sphone Üye Prerogris' Alıntı: Adam odtü mezunu abi ya dalga geçiyoruz ama Genişletmek için tıkla ... ne alaka odtü y se odtü 5 yasındaki cocuk bile öğle soytarılık yapmıyor
Prerogris' Alıntı: Adam odtü mezunu abi ya dalga geçiyoruz ama Genişletmek için tıkla ... ne alaka odtü y se odtü 5 yasındaki cocuk bile öğle soytarılık yapmıyor
15097 Üye __xXx__' Alıntı: şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: şu adamın makine müh. olduğunu hele bi de kocaeli mezunu olduğunu duyunca korkmaya başladım acaba bende mi öyle olcam Genişletmek için tıkla ...
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap TheFenomen' Alıntı: işte bu yüzden popüler oldu o Genişletmek için tıkla ...
fLuke! Üye TheFenomen' Alıntı: işte bu yüzden popüler oldu o Genişletmek için tıkla ... "Cikita muz" ilahi zaten.
TheFenomen' Alıntı: işte bu yüzden popüler oldu o Genişletmek için tıkla ... "Cikita muz" ilahi zaten.
Enes Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: kararımı verdim bende okulu bitirince o ses türkiye ye katılıcam Genişletmek için tıkla ...
__xXx__' Alıntı: kararımı verdim bende okulu bitirince o ses türkiye ye katılıcam Genişletmek için tıkla ...