İstanbullular Bir Bakın.

Hangi ada?

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
İstanbullular Bir Bakın.
Adalara gitmeyi düşünüyorum özel bir arkadaşla sizce İstanbul'un en güzel adası hangisi ? Lütfen ankete katılın sebebinide yorum olarak yazabilirsiniz.

Güzel bir yer olduğunu duymuştum ama daha benimde gitmem nasip olmadı :S Dediklerine göre fayton varmış sırf onlar için gideceğim.. Sende gidebilirsin.

Konu Sahibi
şuan burgazada önde gidiyor zaten 1 oyla o da hepsine giden birini bulmak lazım

les gibi at pisligi kokuyor adalar bosver

lolaman

Üye
Ben sadece Büyük adaya gitmiştim çok beğendim orayı at dışkısı falan yok oranın sakinleri çözmüş olayı atın popo bölümüne torba gibi bişey yapmışlar atlar saldıkça oraya gidiyor sonra nereye döküyolar bilemem ama

Tepkiler: Mad EagLe
en iyisi büyük adadır. Gittim mi ona gdcen zaten

papakudioflu

Emekli Yönetici
kendini birtane adayla kisitlama git eminönüne Turyol var butun adalara gunubirlik tur duzenliyor hepsini bir gunde gezmiş olursun.

pelın_

büyükada ve burgaz sakın kınalıya gitme ben burgaz adyı çok sevrım ora ıyıdır

KayraBey

Üye
Tezek kokuyor ya büyük ada

.BlueTR

Üye
özel arkadaşmı
çözdüm ben işi.aman diyim kullanılacak şeyi BİM den almayın

Konu Sahibi

aynen öyle büyükadaya gitmiştim zaten ama diğerlerine hiç gitmedim ondan belki daha iyidir diğerleri

- - - Eklendi - - -

Yok artık

- - - Eklendi - - -

kendini birtane adayla kisitlama git eminönüne Turyol var butun adalara gunubirlik tur duzenliyor hepsini bir gunde gezmiş olursun.

bu arada söylediğin iyi oldu yahu nasıl gidecem onuda bilmiyorum eminönünden vapuramı binilecek?

- - - Eklendi - - -

büyükada ve burgaz sakın kınalıya gitme ben burgaz adyı çok sevrım ora ıyıdır

burgazadayı merak ettim ama kınalıya neden gitme dedin ?

- - - Eklendi - - -

özel arkadaşmı
çözdüm ben işi.aman diyim kullanılacak şeyi BİM den almayın

öyle birşey değil dostum

- - - Eklendi - - -

bir de denize girenler oluyor orda ben büyükadaya gitmiştim sırf yosundu girilecek gibi değil en temiz neresi

Kıbrıs diyorum ya, temiz sahiller ve muhteşem kumar salonları. Çok para kazandım oralarda

buyuk ada ve heybeli ada en gzlleri ama bnm tercihim buyuk ada bisikletle son surat gezebilicegin cok tenha sesiz sakin mekanlar var ;-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...