Burak Üye Praetor' Alıntı: Teşekkürler arkadaşlar Sanal admine sanal uğurlama oldu Ellerinize sağlık, sağolun Bu arada içeri 4 yıllığına girmişsiniz. Gelince çıkarırız, merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... normalini sen istemedin abi bizde sanal ugurlama yaptık tamam. seni bekliyoruz --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: merak etmeyin ben siza sigara getiririm mapushaneye Genişletmek için tıkla ... bana temiz çamasır yeter abi sigara istemiyorum
Praetor' Alıntı: Teşekkürler arkadaşlar Sanal admine sanal uğurlama oldu Ellerinize sağlık, sağolun Bu arada içeri 4 yıllığına girmişsiniz. Gelince çıkarırız, merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... normalini sen istemedin abi bizde sanal ugurlama yaptık tamam. seni bekliyoruz --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: merak etmeyin ben siza sigara getiririm mapushaneye Genişletmek için tıkla ... bana temiz çamasır yeter abi sigara istemiyorum
Reşwan Emekli Yönetici güzel bir sanal uğurlama ve anlatım olmuş teşekkürler pınar,mert ve burak ellerinize sağlık arkadaşlar
güzel bir sanal uğurlama ve anlatım olmuş teşekkürler pınar,mert ve burak ellerinize sağlık arkadaşlar
minoo Üye Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Teşekkürler arkadaşlar Sanal admine sanal uğurlama oldu Ellerinize sağlık, sağolun Bu arada içeri 4 yıllığına girmişsiniz. Gelince çıkarırız, merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... sen gerçek uğurlama istemeyince biz de bu yolu denedik evet ya sana zahmet asker dönüşü bizim davaya bir el atıver seviyoruz seni admin --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: güzel bir sanal uğurlama ve anlatım olmuş teşekkürler pınar,mert ve burak ellerinize sağlık arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... asıl biz teşekkür ederiz --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: merak etmeyin ben siza sigara getiririm mapushaneye Genişletmek için tıkla ... abi bana getirebilirsin.Ata askerdeyken beeeeellki benim içmeme izin verir?
Praetor' Alıntı: Teşekkürler arkadaşlar Sanal admine sanal uğurlama oldu Ellerinize sağlık, sağolun Bu arada içeri 4 yıllığına girmişsiniz. Gelince çıkarırız, merak etmeyin Genişletmek için tıkla ... sen gerçek uğurlama istemeyince biz de bu yolu denedik evet ya sana zahmet asker dönüşü bizim davaya bir el atıver seviyoruz seni admin --------------- Ekleme --------------- Starsley' Alıntı: güzel bir sanal uğurlama ve anlatım olmuş teşekkürler pınar,mert ve burak ellerinize sağlık arkadaşlar Genişletmek için tıkla ... asıl biz teşekkür ederiz --------------- Ekleme --------------- Mehmet' Alıntı: merak etmeyin ben siza sigara getiririm mapushaneye Genişletmek için tıkla ... abi bana getirebilirsin.Ata askerdeyken beeeeellki benim içmeme izin verir?
minoo Üye Konu Sahibi Mert' Alıntı: İnşallah kısa dönemdirde çabuk kurtuluruz Genişletmek için tıkla ... kısa dönemdir aynen Ata'yı düşündüğümüzden değil yani,sırf bencilliğimizden
Mert' Alıntı: İnşallah kısa dönemdirde çabuk kurtuluruz Genişletmek için tıkla ... kısa dönemdir aynen Ata'yı düşündüğümüzden değil yani,sırf bencilliğimizden
Burak Üye ata abi dava dosyasına yazalım. darp var üstüme yürüdüler. dövdüler şikayetçi olcam hapisteki adamlardan
ata abi dava dosyasına yazalım. darp var üstüme yürüdüler. dövdüler şikayetçi olcam hapisteki adamlardan
minoo Üye Konu Sahibi işte ben o işten anlamam e tabii bilgi olmayınca onu Ata yazsın ben asparagas yazayım
kol@j Üye bu kadar insafzı olunmaz ki yani gülmekten çatladım ya işkence olsun diye mi hazırladınız bu konuyu
minoo Üye Konu Sahibi kol@j' Alıntı: bu kadar insafzı olunmaz ki yani gülmekten çatladım ya işkence olsun diye mi hazırladınız bu konuyu Genişletmek için tıkla ... hayır işte gülmek için hazırladık abi
kol@j' Alıntı: bu kadar insafzı olunmaz ki yani gülmekten çatladım ya işkence olsun diye mi hazırladınız bu konuyu Genişletmek için tıkla ... hayır işte gülmek için hazırladık abi
minoo Üye Konu Sahibi Samsunspor' Alıntı: eLinize sağLık kardeşLer harika Genişletmek için tıkla ... sağol abimm
ChavRash Emekli Yönetici minoo' Alıntı: Pendik'ten yola çıkan grup,Harem'e vardığında sloganları daha da arttı.Bu sırada asker Praetor korku içindeydi. Genişletmek için tıkla ... yusuf yusuf yusuf ... Güzel olmuş Pınar ve emeği geçen diğer arkadaşlar. Teşekkürler.
minoo' Alıntı: Pendik'ten yola çıkan grup,Harem'e vardığında sloganları daha da arttı.Bu sırada asker Praetor korku içindeydi. Genişletmek için tıkla ... yusuf yusuf yusuf ... Güzel olmuş Pınar ve emeği geçen diğer arkadaşlar. Teşekkürler.
Love Prince Üye Mehmet' Alıntı: merak etmeyin ben siza sigara getiririm mapushaneye Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi çok makbule geçer, winston olursa daha çok makbule geçer
Mehmet' Alıntı: merak etmeyin ben siza sigara getiririm mapushaneye Genişletmek için tıkla ... sağolasın abi çok makbule geçer, winston olursa daha çok makbule geçer