izmirligenc Üye кεℓεвεк;2105149' Alıntı: Rica ederim kedicik Genişletmek için tıkla ...
кεℓεвεк;2105149' Alıntı: Rica ederim kedicik Genişletmek için tıkla ...
kacaksevgilim Üye Praetor' Alıntı: İstanbul'un bundan çok daha beter hallerini defalarca gördüm-yaşadım... Genişletmek için tıkla ... Gördüm ve şahit oldum.1 SAATE boğaz köprüsü geçilmez olurmu ya ALLAH yolumu birdaha İSTANBULA DÜŞÜRMESİN YEMİŞİM GÜZELLİĞİNİ ADANAM BİRTANE YA
Praetor' Alıntı: İstanbul'un bundan çok daha beter hallerini defalarca gördüm-yaşadım... Genişletmek için tıkla ... Gördüm ve şahit oldum.1 SAATE boğaz köprüsü geçilmez olurmu ya ALLAH yolumu birdaha İSTANBULA DÜŞÜRMESİN YEMİŞİM GÜZELLİĞİNİ ADANAM BİRTANE YA
D3N1Z Üye кεℓεвεк;2102388' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... efes yazıyorrrr efes'in satildigi her yerde trafik var anadolu grubuna boyle yogun bir cadde de reklam verdıklerınden dolayı tşrk ederim yurt dışındaki gururlarimizdan biri balkan ulkelerıne benzıyor
кεℓεвεк;2102388' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... efes yazıyorrrr efes'in satildigi her yerde trafik var anadolu grubuna boyle yogun bir cadde de reklam verdıklerınden dolayı tşrk ederim yurt dışındaki gururlarimizdan biri balkan ulkelerıne benzıyor
D3N1Z Üye D3N1Z' Alıntı: efes yazıyorrrr efes'in satildigi her yerde trafik var anadolu grubuna boyle yogun bir cadde de reklam verdıklerınden dolayı tşrk ederim yurt dışındaki gururlarimizdan biri balkan ulkelerıne benzıyor Genişletmek için tıkla ... balkanlar olabılir dediğim gibi efesin reklami var bildigim kadariyla uzak doguda bu kadar buyuk sehir mekrezinde reklami yok gerek mimarisi gerek aracalari gerek efesin reklami balkan ulkelerine benziyor
D3N1Z' Alıntı: efes yazıyorrrr efes'in satildigi her yerde trafik var anadolu grubuna boyle yogun bir cadde de reklam verdıklerınden dolayı tşrk ederim yurt dışındaki gururlarimizdan biri balkan ulkelerıne benzıyor Genişletmek için tıkla ... balkanlar olabılir dediğim gibi efesin reklami var bildigim kadariyla uzak doguda bu kadar buyuk sehir mekrezinde reklami yok gerek mimarisi gerek aracalari gerek efesin reklami balkan ulkelerine benziyor