Issız Adam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Issız Adam...
Git, ağla, aşk nedir gör ve gel.

Bir filmin fragmanı bu kadar basit, konusu sıradan ama bunların üzerine nasıl film nasıl mükemmel olur hala aklım almıyor.

Sakın kendinizi tutmayın ağlamayacağım diye, üst üste 20-25 sahne geliyor ağlanacak birinde tutsanız diğerinde ağlıyorsunuz. Durduramıyorsunuz göz yaşınızı.

Kız arkadaşınızla gitmenizi tavsiye ederim.

Aşk, cinsellik, büyük şehirde yanlızlık...

2 gündür etkisindeyim filmin ve uzun sürede devam edecek gibi duruyor.

Tepkiler: salakosman1915

POWER

Üye
Tavsiyeni dikkate alacam ahmet. Bayram tatilinde memleketimde izlicem.

Ayy duygusallık yaa Valla geçen gün arkadaşımda dedi benim gülmeye ihtiyacım var dedim ağlamak istemiyorum ama bu kadar ağır şiddette bi filmse giderim bende yalnız ...agla

mAd_girL

Üye
bende insanlar nereye aglıyo diye şaşırıyorum güzel bi film ama abartılacak kadar değil..

Ozan

Admin
Ben izledim, filmde kendime göre birkaç kesit buldum ancak sonunda gözyaşı dökmedim, belki de o gün havamda değildim : )

sahsen ben de ızledım ve suan da ben o ıssız adamın ta kendısıyım

bende insanlar nereye aglıyo diye şaşırıyorum güzel bi film ama abartılacak kadar değil..
İnsanların zevklerinin birbirlerinin tam tersi olduğunu gösteriyor. Film hiç hoşuma gitmedi ilk arada çıktım gittim. Bana göre oldukça saçma bilr filmdi. Verdiğim paraya yanıyorum

Kız arkadaşım ısrar etti,Gitmek zorunda kaldık...Bana göre filmin son 10 dk'sı çok iyiydi...Ama o kadar da iyi bir film değil...

Merak edenlere hooooooooooppppppppppppp konu yukarı

izleyemedim diye üzülmeyin

(1. parti )

(2.parti )

(3. parti )

( son ) iyi seyirler

Görüntü çok kötü...

lovestar

Üye

ccpasa

Üye
uc kere seyrettim ve ben bır aydır etkısındeyım.....hayat ve yasam...yasamak gerekır bence..

c3r3n

Üye
Hayatınızda bi parça yarım kalmışlık varsa hele ki severek ayrıldıysanız kesinlikle gidilmesi gereken bi film diye düşünüyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...