Xurmirac
Üye
tartısmamı cıkarmak istiyosun ne yapıyosun anlamıyorumda uzatma ben yaptıgımı yolladım bıraktım gereksiz bos konusmaBu resim yüzünden israil savaşı bitirip avast nickli üyeden özür diledi
+1mallari bykot etmekle egonzuu tatminden baska bise etmezsiniz bnce
mallaar zaten ithal edilmiyor fabrikaları turkiyede ?Güzel bir twit.
mallaar zaten ithal edilmiyor fabrikaları turkiyede ?
ha evet kaldrilsin binlerce turk iscimiz ac kalsin egolar doyacak die karinlar ac kalacak demi kardesSonuçta ithal edilip burada üretim yapılıyor. Bu fabrikalar buradan kaldırılabilir değil mi ? Burada kelimeden çok mantığa dikkat edilmesi önemli.
Sonuçta ithal edilip burada üretim yapılıyor. Bu fabrikalar buradan kaldırılabilir değil mi ? Burada kelimeden çok mantığa dikkat edilmesi önemli.
Dostum anlatmak istedigim turkiye para odemiyor bunlara esnafta cocacola satacagona uludag satsin ki yapanda var beni irgalamaz sanki kndim iicin soyledim gibi bana boa bos atip tutuyosunuz cok afedersin sen burda devirip os**** uyuyorken adamlar bi yerlerinden soluyor savasta sanki kendi malimin reklamini yapmisim gibi tepki aliyorum bende kimse kusurama bakmasin arkadas neymis efendim ben bunu demisim de beni tebrikmi etmisler idealsiz adam davasiz adam boyle dusunur ben tekrar tartismak istemiyorum saygilar iyi forumlar kim ne yadarsa yazsin su saatten sonra bana alinti yapmadan dokunmadan yazin
ha evet kaldrilsin binlerce turk iscimiz ac kalsin egolar doyacak die karinlar ac kalacak demi kardes
Bi sorun yok sorun olsaydi hallederdik yazmazdik bana atip tutan cok oldu bu konuda sebebi bu tepkimin sanki ben kendim icin yapmisim gibi yok sen bunu yazdin seni tebrik ettiler demi yok ibis falan nasi istiyosaniz oyle devam edin ben konuyu izlemeyi biraktim istediginizi yazin dahada girmem boyle muhabbete bu nedir kendi iyiligime istiyomusum gibi millet bana giydiriyoBen ne yazdım da sen bu kadar celallendin hayrola ? Bir sorun varsa da ADAM gibi Özel Mesajdan yazarsın.
Bi sorun yok sorun olsaydi hallederdik yazmazdik bana atip tutan cok oldu bu konuda sebebi bu tepkimin sanki ben kendim icin yapmisim gibi yok sen bunu yazdin seni tebrik ettiler demi yok ibis falan nasi istiyosaniz oyle devam edin ben konuyu izlemeyi biraktim istediginizi yazin dahada girmem boyle muhabbete bu nedir kendi iyiligime istiyomusum gibi millet bana giydiriyo
? Ne benim tercihimBeğendim , paylaştım. Y....lık senin tercihin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?