işletim sistemi android

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi android
işletim sistemi android olan cep telefonları önericek olan

harun22

Üye
Arkadaşım konu çok genel, yüzlerce android telefon var. Bütçeni ve aradığın temel özelliklerini söylersen yardımcı olurum.

elmas14

Üye
Samsung S5660 GIO ve ya Huawei İdeos X5 gibi telefonları sana önerebilirim,bunları araştır bi derim

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
500-600 tl arası

Al Gio'yu cebine koy baska bisey arama dostum

harun22

Üye
gio veya fit diyebilirim. Ama arkadaşlar genel olarak gio yu beğeniyor sana kalmış

61semih

Üye
bu fıyata gioyu tek geçerım fıt ıle arasında kalma bıle bence nedenlerını ıse
gio ekran cozunurlugu 320x480 fit in ise 240×320 ınan bana yanyana bır bak arada dağlar kadar fark var
gio 800mhz ıslemcı kullanıyor fit 600mhz
bunun yanında gıo nun tek eksık yonu 3,2mp fit 5mp. fakat gio cekımlerde cok başarılı ornegın benım cektıgım makro bır foto
[/URL] Uploaded with [/IMG]

.yaRasa.

Üye
Kamerayı sorun yapmazsan kesinlikle huawei ideos x5

spawn92

Üye
kamerası biraz vasat olsada o fiyat aralığında alınabilecek en iyi f/p telefon huawei ideos x5'dir

.yaRasa.

Üye
Valla huawei ideos x5'teki en büyük şikayet kamera da dh'deki incelemede kamera iyi görünüyor.. alınacak bir telefon.. fiyat süperr..

DH.'dan alıntı inceleme :

----------Eklendi @ 02:43:53 ---------- Yazıldı @ 02:39:56 ----------

Bir kullanıcı yorumu..:

elmas14

Üye
Huawei X5 Gayet güzel hoş bir modeldir.Arkadaşlar zaten verdiğiniz para 560 küsür lira birşey, bu paraya bu kadar özellik bence çok fazlası var, ben bu fiyat azlığını türkiye pazarında önemli bir yere sahip olmak için yaptığını düşünüyorum.Bir süre sonra diğer firmalar gibi Sapkınlığı ele alacaklardır bence

Ocean258

Üye
hem tasarım hemde fiyat olarak ıyı bır android 2.2 li telefon ıstıyorsan optmis black yada optimus me bakalirsin. htc desire s de olabılır.

Masha

Üye
Gio veya Optimus me Andorid 2.2 kaliteli cihazlar fiyatıda düşük dediğin fiyatın altındalar

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
sizce samsung galaxy ace nasıl?

o fiyat aralığında iyi cihaz bulabilrisn galaxy mini filan ? onlarada bak bi istersen ?

buket2

Üye
bütçe 500 tl civarında ise; android froyo işletim sistemine sahip optimus me, bütçe 800-1000tl arasında ise; android 2.2 işletim sistemli, nova display - 4inç ekranlı, 2 mp ön kameraya sahip tasarım harikası lg optimus black derim ben... cümle fena uzun oldu ama anca bağlayabildim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...