exp_l0it Üye 10 senelik bilgisayar. windows 7 yüklü. 250 sn windows xp yğklü 375 sn. aradaki farkı bakın aynı bilgisayar. 3416 Mhz İntel Pentium Dyarın size win 98 taşıyabilen ancak xp taşıyamayan işlemcinin bilgilerini atim :
10 senelik bilgisayar. windows 7 yüklü. 250 sn windows xp yğklü 375 sn. aradaki farkı bakın aynı bilgisayar. 3416 Mhz İntel Pentium Dyarın size win 98 taşıyabilen ancak xp taşıyamayan işlemcinin bilgilerini atim :
de3ka1 Üye Mad EagLe' Alıntı: o nasıl i7 Genişletmek için tıkla ... laptop zaten arka plandabazı programlar calıstıgı ıcın böyle bir deger cıktı
Mad EagLe' Alıntı: o nasıl i7 Genişletmek için tıkla ... laptop zaten arka plandabazı programlar calıstıgı ıcın böyle bir deger cıktı
ozakin70 Üye L-LumieRe' Alıntı: liste güncellendi Genişletmek için tıkla ... eminmisin eksik var mesela ben;D
L-LumieRe Üye Konu Sahibi ozakin70' Alıntı: eminmisin eksik var mesela ben;D Genişletmek için tıkla ... 3630 listede olduğu için eklemedim edit. ekledim.
ozakin70' Alıntı: eminmisin eksik var mesela ben;D Genişletmek için tıkla ... 3630 listede olduğu için eklemedim edit. ekledim.
ozakin70 Üye L-LumieRe' Alıntı: 3630 listede olduğu için eklemedim Genişletmek için tıkla ... oky sorun değil;D
L-LumieRe Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: arkada program çalışıyodu etkiler dimi? Genişletmek için tıkla ... evet
demirkan_1999 Üye İntel core 2 quad 2331 Mhz işlemci 71.666 saniyetorrent vardı yaklaşıkta 20 sekme açıktı
Neisseria.Ps Üye Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İşlemci hızını nasıl 3.2'ye sabitlerim?
Uhops Üye -Empat-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İşlemci hızını nasıl 3.2'ye sabitlerim? Genişletmek için tıkla ... Lazım olduğu zaman kendiliğinden yükselir.
-Empat-' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İşlemci hızını nasıl 3.2'ye sabitlerim? Genişletmek için tıkla ... Lazım olduğu zaman kendiliğinden yükselir.