Invoke Üye İsmail' Alıntı: Kendime ait bi bilgisayarım oldu Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz ve onun hızı Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - "2195 Mhz. lik işlemci ile 153.443 sn'de hesaplandi." tam olarak böyle yazıyor, resim koymaya üşendim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @2.20Ghz 2.20Ghz - - - Eklendi - - - Chromeda 5 sekme açıktı, 4maxicep 1 youtube, saniyeye etkisi olmuştur, herhalde.(?)
İsmail' Alıntı: Kendime ait bi bilgisayarım oldu Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz ve onun hızı Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - "2195 Mhz. lik işlemci ile 153.443 sn'de hesaplandi." tam olarak böyle yazıyor, resim koymaya üşendim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @2.20Ghz 2.20Ghz - - - Eklendi - - - Chromeda 5 sekme açıktı, 4maxicep 1 youtube, saniyeye etkisi olmuştur, herhalde.(?)
53cc Üye Çıkan sonuç tam olarak ne anlama geliyor? Yani x.xx Mhz de xxx.xx sn de hesaplandı ne demek?:confused:
Çıkan sonuç tam olarak ne anlama geliyor? Yani x.xx Mhz de xxx.xx sn de hesaplandı ne demek?:confused:
Invoke Üye İşlemcinin hızını ölçüyor işte, kaç mhz ölçtüğü ve bu ölçme işlemini kaç saniye yaptığı yazıyor.
ismail Üye -qarapapaq-' Alıntı: Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - "2195 Mhz. lik işlemci ile 153.443 sn'de hesaplandi." tam olarak böyle yazıyor, resim koymaya üşendim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @2.20Ghz 2.20Ghz - - - Eklendi - - - Chromeda 5 sekme açıktı, 4maxicep 1 youtube, saniyeye etkisi olmuştur, herhalde.(?) Genişletmek için tıkla ... eyvAllah çok teşekkürler
-qarapapaq-' Alıntı: Hayırlı olsun - - - Eklendi - - - "2195 Mhz. lik işlemci ile 153.443 sn'de hesaplandi." tam olarak böyle yazıyor, resim koymaya üşendim Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T6600 @2.20Ghz 2.20Ghz - - - Eklendi - - - Chromeda 5 sekme açıktı, 4maxicep 1 youtube, saniyeye etkisi olmuştur, herhalde.(?) Genişletmek için tıkla ... eyvAllah çok teşekkürler
ismail Üye Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz ve onun hızı (internette sekmeler açıkken) Buda hiçbir sekme açık değilken ve hiçbir uygulama açık değilken (arka planda çalışan idm torrent falan ellemedim)
Processor: Intel(R) Core(TM) i5-2450M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz ve onun hızı (internette sekmeler açıkken) Buda hiçbir sekme açık değilken ve hiçbir uygulama açık değilken (arka planda çalışan idm torrent falan ellemedim)
smh60 Üye Arkaplanda çalışan birsürü uygulama varken Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İntel Core İ5-3230M CPU@2.60 Ghz
Arkaplanda çalışan birsürü uygulama varken Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İntel Core İ5-3230M CPU@2.60 Ghz
Uhops Üye smh60' Alıntı: Arkaplanda çalışan birsürü uygulama varken Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İntel Core İ5-3230M CPU@2.60 Ghz Genişletmek için tıkla ... Laptobun modeli ne?
smh60' Alıntı: Arkaplanda çalışan birsürü uygulama varken Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız İntel Core İ5-3230M CPU@2.60 Ghz Genişletmek için tıkla ... Laptobun modeli ne?
Invoke Üye Anti-Okul' Alıntı: Laptobun modeli ne? Genişletmek için tıkla ... Laptop olduğunu nereden anladın?
Uhops Üye -qarapapaq-' Alıntı: Laptop olduğunu nereden anladın? Genişletmek için tıkla ... İ5-3230M Genişletmek için tıkla ... Orada ki M mobil demek yanı taşınabilir.
-qarapapaq-' Alıntı: Laptop olduğunu nereden anladın? Genişletmek için tıkla ... İ5-3230M Genişletmek için tıkla ... Orada ki M mobil demek yanı taşınabilir.
Uhops Üye ozakin70' Alıntı: Aga liste güncellensin artik sayi artti bayağı Genişletmek için tıkla ...
Uhops Üye RawBoy' Alıntı: İntel i3 M380 - 2527 Mhz. lik işlemci ile 70.05 sn'de hesaplandı. Genişletmek için tıkla ... Kaç çekirdek bu
RawBoy' Alıntı: İntel i3 M380 - 2527 Mhz. lik işlemci ile 70.05 sn'de hesaplandı. Genişletmek için tıkla ... Kaç çekirdek bu
L-LumieRe Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: Kaç çekirdek bu Genişletmek için tıkla ... 2 cores 4 threads
Uhops Üye L-LumieRe' Alıntı: 2 cores 4 threads Genişletmek için tıkla ... 3230m'i nasıl geçiyor hemde i3 benimkide 2 çekirdek 4 threads değil mi ? - - - Eklendi - - - Gene test yaptım 86 saniye çıktı.
L-LumieRe' Alıntı: 2 cores 4 threads Genişletmek için tıkla ... 3230m'i nasıl geçiyor hemde i3 benimkide 2 çekirdek 4 threads değil mi ? - - - Eklendi - - - Gene test yaptım 86 saniye çıktı.
L-LumieRe Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: 3230m'i nasıl geçiyor hemde i3 benimkide 2 çekirdek 4 threads değil mi ? - - - Eklendi - - - Gene test yaptım 86 saniye çıktı. Genişletmek için tıkla ... O seri ilk i serisinden baya güçlü bir seriydi.
Anti-Okul' Alıntı: 3230m'i nasıl geçiyor hemde i3 benimkide 2 çekirdek 4 threads değil mi ? - - - Eklendi - - - Gene test yaptım 86 saniye çıktı. Genişletmek için tıkla ... O seri ilk i serisinden baya güçlü bir seriydi.
RawBoy Üye Anti-Okul' Alıntı: 3230m'i nasıl geçiyor hemde i3 benimkide 2 çekirdek 4 threads değil mi ? - - - Eklendi - - - Gene test yaptım 86 saniye çıktı. Genişletmek için tıkla ... 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci ilk serisinden olduğu için şuanki güzel bir performans gösteriyor
Anti-Okul' Alıntı: 3230m'i nasıl geçiyor hemde i3 benimkide 2 çekirdek 4 threads değil mi ? - - - Eklendi - - - Gene test yaptım 86 saniye çıktı. Genişletmek için tıkla ... 2 çekirdek 4 mantıksal işlemci ilk serisinden olduğu için şuanki güzel bir performans gösteriyor