Silinen Üye 2526643
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
1400 liraya mis gibi sistem toplanır.650 liraya ram ve işlemci mi istiyorsun ? Yahu soket uysada anakart belki karşılamaz güç talebini, bir araştır bakalım o anakart hangi nesil ve özellikte işlemci destekliyor.
Vaktin oldukça özellikle yabancı sitelere bak, sonucu buraya yaz....
Bir işlemci ve ram için de o kadar masraf edilmez haberin olsun.
Elindeki laptopu 750 liradan okutabilirsen, üzerine 650 lirayı da koy 1400e daha yüksek bişey alırsın belki.
zorlarsam dedim hocam 650'yi dökmeyi ben de düşünmüyorum650 liraya ram ve işlemci mi istiyorsun ? Yahu soket uysada anakart belki karşılamaz güç talebini, bir araştır bakalım o anakart hangi nesil ve özellikte işlemci destekliyor.
Vaktin oldukça özellikle yabancı sitelere bak, sonucu buraya yaz....
Bir işlemci ve ram için de o kadar masraf edilmez haberin olsun.
Elindeki laptopu 750 liradan okutabilirsen, üzerine 650 lirayı da koy 1400e daha yüksek bişey alırsın belki.
Hi level ramlar iyi sayılır. Memnun çoğu kişi. Bende 2 marka da var performansları aynı.zorlarsam dedim hocam 650'yi dökmeyi ben de düşünmüyorumİşlemciye gerek yok dediniz ramler de en fazla 200 lira
Mesaj birleştirildi:
Hocam dediğiniz gibi hepsini desteklemiyormuş . En fazla i5 . Şunlar daha doğrusu :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mesaj birleştirildi:
Bir de merak ettiğim şey şu farklı markalardan aynı özellikte ramlerde neden 70 lira fark var . İkisinde de 4gb 1600 mhz yazıyor mesela ama hi-level 160 lira kingston 230 lira . Kullanım ömrü harici performansta fark olur mu
Boş yere para harcama bu alete değmez.Ram de mi almayayım . İşlemci sökülüyor bu arada macun sürerken sökmüştüm .
ssd var zaten . HDD bozulmuştu yerine ssd taktım 2 sene olduBoş yere para harcama bu alete değmez.
600 lira verirsin karşılığını alamazsın. Sen en iyisi ssd al. Geleceğe yönelik iyi bir yatırım olur.
Sahibinden 2.el ilanlarına bak. Bazı yerler 10 liraya işlemci veriyor. Denk gelir belki çalışan.
Desteklediği hızda çalışır. 1066 mhz de çalışır.1600mhz ram 1066mhzden daha ucuz 1600 taksam ne olur ki laptop 1066 destekliyor ama
Tamam al, al da gör bakalım ne değişecek ?Ram de mi almayayım . İşlemci sökülüyor bu arada macun sürerken sökmüştüm .
Ram taktıktan sonra ne olacak bakalım ?Hocam Allah razı olsun yardımcı olmaya çalışıyorsunuz fakat buna ayıracağım parayla ram almazsam daha boş bir yere gidecek zaten . Bu para illa ki harcanacağından en azından bir faydası olsun diye ram alacağım . Konunun amacı "ram almalı mıyım?" değil , "hangi rami almalıyım?" gerekliliğini bırakıp mümkünse baştan beri istediğim ram tavsiyesini yaparsanız sevinirim.
Mesaj birleştirildi:
Ram siparişini verdim , konu silinebiliyorsa silinebilir adminim herhangi birinin faydalanacağı bir sonuç çıkmadı gereksiz bir konudur bilginize .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?