işlemci fanının ayakları kırıldı yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
işlemci fanının ayakları kırıldı yardım
Arladaşlar ben dun pcyı soktum flan etmızledım dıskı ramları flanda sonra bu ıslemcıyı sokmeye calıstım soktumde temızledım gerı takamadm flan zorladm olmadı bı turlu bıraktm oyle acmadm pcyı 1 2 saat ardından bıda denedım anakartı cıkaramadm ekrankartı yuzunden gelmedı olmadı sonra denedm bu sefer 2 tanesı tam oturdu hatta kılıtledım onları kalan 2 sının 1 ının 1 plastıgını kırıldı dıgerınınde kırıldı 2 kaldı ortadakı sıyah ve beyaz beyaz oldu 2 sı oturdu ama kılıtlıyemedım bugun pcde bıraz kasılmalar oluyor sızce sorun bumudur yardımlarınızı bekliyorum.

ve garip bisi oldu oynadıgım oyun devamlı donarken az kasmaya basladı ve donma yok hıc donmuyor ama azda olsa kasıyor bazı durumlarda cok (asırı program flan )

ama fan ıslemcıyle temas edıyor ve calısıyor..
 
    Konu Sahibi
hanı bu mandallarn en altında ortada sıyah uzun bısı yanlarında beyaz plastık gıbı sey onları kırdım onalrdan 1 er tane kaldı 2 sınde dıgerlerı tam gırdı ?
 
işlemci fanının ayaklarını kırdın yani.. neyse fan sabit duruyorsa sallanmıyorsa bişey olmaz
 
    Konu Sahibi
hacı smdı hersey duzeldı takamadm ama ıcıne oturttum kılıtlenmedı bende uhuyla yapıstırdım japonla 3. ayagı yapıstırdım cevresınde zarar verecek oyle kucuk seyler yoktu ustten yapstırdm saıbtlendı suan eskı pcme kavustum yehuuuuu konu kilit please
 
birdaha o fanı sökemiceksin ama neyse

 
Tepkiler: sublieutenant
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...