sağduyulu Üye bu islami imani ve insani hizmeti kim yapmış ise ALLAH CC. onu sırf bu hizmetinden dolayı günahlarından arındırıp cennetinin en güzel yerine kabul eylesin İNŞALLAH bu ve benzer duaların devamı için hizmete devam SAYGILAR...
bu islami imani ve insani hizmeti kim yapmış ise ALLAH CC. onu sırf bu hizmetinden dolayı günahlarından arındırıp cennetinin en güzel yerine kabul eylesin İNŞALLAH bu ve benzer duaların devamı için hizmete devam SAYGILAR...
taxeds Üye s40 uygulamalar çaılşmıyor bilgilerinize Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız by.TaXeDS
karahanlı Üye teşekkürler hepsi birbirinden güzel pusulayı çözemedim bir türlü kıble konusunda yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin teşekkürler
teşekkürler hepsi birbirinden güzel pusulayı çözemedim bir türlü kıble konusunda yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin teşekkürler
adnan2542 Üye whyme' Alıntı: süper paylaşımlar ama n95 8gb için kuran yok sanırım Genişletmek için tıkla ... selamun aleykum bende LG secret var.burdaki programlarin hepsini denedim calisti bende.yalniz nokia bolumundekileri indirdim.denedim vede alaha sukur calistilar.sende dene calismassa silersin. saygilar
whyme' Alıntı: süper paylaşımlar ama n95 8gb için kuran yok sanırım Genişletmek için tıkla ... selamun aleykum bende LG secret var.burdaki programlarin hepsini denedim calisti bende.yalniz nokia bolumundekileri indirdim.denedim vede alaha sukur calistilar.sende dene calismassa silersin. saygilar