celatx Üye ultrayer6' Alıntı: Laptopta num lock sayı tuşları var mı arkadaşım? Mantıklı düşün... Genişletmek için tıkla ... kardeşim fn tuşu var o yoksa numaratik tuş takımı vardır olmak zorunda
ultrayer6' Alıntı: Laptopta num lock sayı tuşları var mı arkadaşım? Mantıklı düşün... Genişletmek için tıkla ... kardeşim fn tuşu var o yoksa numaratik tuş takımı vardır olmak zorunda
jeosalih Üye Çok ilginç. Bu veri gizlemede kullanılabilir belki. İçine attığınız dosyaları, pc arama ile bulamıyor. Artı içine attığınız doyanın özelliklerine baktığınızda kayıt yolu eksik enteresan.
Çok ilginç. Bu veri gizlemede kullanılabilir belki. İçine attığınız dosyaları, pc arama ile bulamıyor. Artı içine attığınız doyanın özelliklerine baktığınızda kayıt yolu eksik enteresan.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap leonardo08' Alıntı: ödümü patlattın bende klasör yapmıştım daha silmedim silinmio dedin korktum Genişletmek için tıkla ... İmzanız bizim konu olduğunu çevirdik bakalım
leonardo08' Alıntı: ödümü patlattın bende klasör yapmıştım daha silmedim silinmio dedin korktum Genişletmek için tıkla ... İmzanız bizim konu olduğunu çevirdik bakalım
ONER-1997 Üye ultrayer6' Alıntı: Laptopta num lock sayı tuşları var mı arkadaşım? Mantıklı düşün... Genişletmek için tıkla ... bazıların da var abi
ultrayer6' Alıntı: Laptopta num lock sayı tuşları var mı arkadaşım? Mantıklı düşün... Genişletmek için tıkla ... bazıların da var abi
leonardo08 Üye Konu Sahibi 'TUĞ'' Alıntı: İmzanız bizim konu olduğunu çevirdik bakalım Genişletmek için tıkla ... ben o imzayı nasıl yaptım biliyormusun ilk önce bi imza buldum düşünüp sonra ilk önce japonca sonra türkçe sonra japonca sonra türkçe japonca türkçe derken bu oldu baya dağişti
'TUĞ'' Alıntı: İmzanız bizim konu olduğunu çevirdik bakalım Genişletmek için tıkla ... ben o imzayı nasıl yaptım biliyormusun ilk önce bi imza buldum düşünüp sonra ilk önce japonca sonra türkçe sonra japonca sonra türkçe japonca türkçe derken bu oldu baya dağişti
leonardo08 Üye Konu Sahibi enkazcı' Alıntı: num tusum yok ya masaüstü olmasına rağmen... Genişletmek için tıkla ... :S Şaşırdım bu dediğine :S
enkazcı' Alıntı: num tusum yok ya masaüstü olmasına rağmen... Genişletmek için tıkla ... :S Şaşırdım bu dediğine :S