Anil-D Üye kayahan kayseri kutup ayısı kır cicegi kilim kerem cem - - - Eklendi - - - ilk ben yazdım - - - Eklendi - - - benden once davranmıs biri bile
kayahan kayseri kutup ayısı kır cicegi kilim kerem cem - - - Eklendi - - - ilk ben yazdım - - - Eklendi - - - benden once davranmıs biri bile
phasan Üye Faciaa01' Alıntı: Artist yerine meslek iyi oldu yarın başlar.. Genişletmek için tıkla ... Saat kaçta başlar
Faciaa01' Alıntı: Artist yerine meslek iyi oldu yarın başlar.. Genişletmek için tıkla ... Saat kaçta başlar
Kayahan14 Üye Konu Sahibi Saatler ümitin dediği gibi 13:30 14 15 16 17 ilk cevap veren 2 puan ondan sadece 5 dk sonra FARKLI şeyler yazarak cevap veren 1 puan alıcak - - - Eklendi - - - Artist in yerine meslek unutmayın
Saatler ümitin dediği gibi 13:30 14 15 16 17 ilk cevap veren 2 puan ondan sadece 5 dk sonra FARKLI şeyler yazarak cevap veren 1 puan alıcak - - - Eklendi - - - Artist in yerine meslek unutmayın
phasan Üye kayahan14' Alıntı: Saatler ümitin dediği gibi 13:30 14 15 16 17 ilk cevap veren 2 puan ondan sadece 5 dk sonra FARKLI şeyler yazarak cevap veren 1 puan alıcak - - - Eklendi - - - Artist in yerine meslek unutmayın Genişletmek için tıkla ... Bana uymuyor
kayahan14' Alıntı: Saatler ümitin dediği gibi 13:30 14 15 16 17 ilk cevap veren 2 puan ondan sadece 5 dk sonra FARKLI şeyler yazarak cevap veren 1 puan alıcak - - - Eklendi - - - Artist in yerine meslek unutmayın Genişletmek için tıkla ... Bana uymuyor
TheLastWarrior Üye Barış/Balıkesir/Balina/Buğday/Bardak/Berber - - - Eklendi - - - Kayahan Birşey soracam örneğin şehir yerine ülke veya bitki yerine meyve isimlerini kullanabiliyormuyuz? bide verdiğimiz cevaları değiştirme hakkımız varmı
Barış/Balıkesir/Balina/Buğday/Bardak/Berber - - - Eklendi - - - Kayahan Birşey soracam örneğin şehir yerine ülke veya bitki yerine meyve isimlerini kullanabiliyormuyuz? bide verdiğimiz cevaları değiştirme hakkımız varmı