kardeş ikinci sıradaki aşamayı yapmak için uygulama yöneticisine girdim irromete var ama drm commom solitions yok nasıl olacak yardım edersen sevinirim
kardeş ikinci sıradaki aşamayı yapmak için uygulama yöneticisine girdim irromete var ama drm commom solitions yok nasıl olacak yardım edersen sevinirim
dosyaların tam olarak inmemiş olabilir ayrıca yazımdan kaynaklı olarak dosyanın ismi harfiyen tutmayabilir benzer bir dosya ismi vardır klasörde mutlaka hepsi doğru indiyse
kardesim ben programı indırdım winrar araya ğirdi ve parcaladı ve acılan klasôrde 1.ırremote 2.drm common solution 3.***** unsigned cıktı 1. Kurdum iromete kuruldu. Sonra programı acmadan uygulama yöneticisine gittim drm c.solutino kaldırdım geri geldim drm solutionu kurdum varsıyalan la değissin demedi son olarakta ***** unsigned kurdum.ondada bırsey demedi.xpolere 89 99 olarak degistirdim olmadı .tv vestel zeta 72 tel n73
kardesim ben programı indırdım winrar araya ğirdi ve parcaladı ve acılan klasôrde 1.ırremote 2.drm common solution 3. unsigned cıktı 1. Kurdum iromete kuruldu. Sonra programı acmadan uygulama yöneticisine gittim drm c.solutino kaldırdım geri geldim drm solutionu kurdum varsıyalan la değissin demedi son olarakta unsigned kurdum.ondada bırsey demedi.xpolere 89 99 olarak degistirdim olmadı .tv vestel zeta 72 tel n73
Birader program açılıyorsa sorun yok, açılmıyorsa ilgili ne varsa sil anlattığım gibi tekrar yükle. O sitede bir sürü vestel zeta var biri uymazsa diğerini dene.
olmuyor kardeşim ne kadar zeta varsa indirdim hatta düz olanları bile indirdim nafile tv dir dedim uyduyu denedim yine olmuyor aynen siteye koyduğun resim var çalışmıyor ama lütfen yardım eder misin