herşeyi tastamam yaptım.programda senin altını çizdiğin yerde de unlimited lisans yazdı.programdan tv kısmından beko yu buldum.hiç bir gelişme olmadı. Hata nerde acaba teşekkürler
herşeyi tastamam yaptım.programda senin altını çizdiğin yerde de unlimited lisans yazdı.programdan tv kısmından beko yu buldum.hiç bir gelişme olmadı. Hata nerde acaba teşekkürler
arkadaşlar benim e 51 ilk ücretsiz di oldu. sonra program silindi.bu sefer sizin sitede indirdim 1 tek sorun var 5.inci özelliği yapamıyorum.diyor sertifika hatasi..şimdiden teşekkür ederim ....acil lütfen..yardım
1. Sayfada yazdıklarımı harfiyen uygulayın. yapamadığınız kısım neresi? hangi aşamada kaldınız onu söylerseniz yardımcı olurum. (Yalnız telefonunuza x plore dosya yöneticisini kurun.)
arkadaşlar benim e 51 ilk ücretsiz di oldu. sonra program silindi.bu sefer sizin sitede indirdim 1 tek sorun var 5.inci özelliği yapamıyorum.diyor sertifika hatasi..şimdiden teşekkür ederim ....acil lütfen..yardım
Üzerine tıklayıp kurduysanız çıkması lazım. Tekrar kurun olmazsa wifi olan yerden falan kendi uydunuza uygun olan kodu indirin.
Yalnız dikkat kodu eklemiş dahi olsanız tv kısmında aramayın satellite idi sanırsam o konuma bir bakın.
gercekten herhangi bir aleti kumanda edebilen oldumu.gunlerce uğraştim.kendi sitesinden kodlarıda indırdim.89 99 olayıda tamam.kiziloteside calisıyor.ayrıca surunde yaptım.en basıtınden arçelik marka tv için butun kodları tek tek denedim nafile.hikaye heralde.
gercekten herhangi bir aleti kumanda edebilen oldumu.gunlerce uğraştim.kendi sitesinden kodlarıda indırdim.89 99 olayıda tamam.kiziloteside calisıyor.ayrıca surunde yaptım.en basıtınden arçelik marka tv için butun kodları tek tek denedim nafile.hikaye heralde.
Üç telefonda da (N73,N80,N958GB) denedim hiçbir sorun yok İşin zor yanını halletmişsin. Ayrıca televizyonunun marka modelini verirsen uygun kodu buraya yükleyebilirim. N958GB in Kızılötesi Noktası Yan Tarafında Telefonu Tv ye Karşı Yan Tutmanız da Gerekebilir. .