İrremote 1.04 Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lamireh

Üye
    Konu Sahibi
İrremote 1.04 Yardım
Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır bu programı deniyorum fakat bir türlü yapabilmiş değilim forumumuzdaki crackli version 1.00 fakat kumandaları update yapmadığı ve hata verdiği için 1.04 e yükseltmek zorunda kalıyorum. Bazı arkadaşlar trial olarak kullanabiliyor ben o şekilde bile kullanamıyorum. Bunun yolu yordamı varsa paylaşırsanız çok sevinirim. Telefonum e71 ver 300.21.012

Teşekkürler.

bunu televizyonda deniyosun değilmi? uydu alıcılarında çalışmıyor çünkü.. tv nin markası uyumluysa gayet güzel çalışıyor..

lamireh

Üye
    Konu Sahibi
Evet sadece tv ama işte sorun 1.04 versionu programı açabilsem sorun olmaz.

5800'a uygun bulabilir miyiz bu programın acaba :S

5800 da kizilotesi yok ki nasi sinyal gondereceksiniz televizyona. .

Konuyla alakasız belki ama kardeş senin telefonda şöyle bir şey yapılabilir:bu kumanda kodlarını direkt private klasörüne atıp indirmekle uğraşmadan kullanabilirsin.forumda şu linkte nasıl yapılacağı yazıyor(http://www.maxicep.com/s60-3rd-bluetooth-kizilotesi-araclari/irremote-v-1-00-kodlari-66415.html) buradaki uzantıda 270 tane kod var.bir de benim indirdiklerim var onlar da 674 tane .ne zorum varsa artk.başka yerde bulamadım en fazla 270 tane var.neyse
işte link de burada :

bu arada ben 1.04 versiyonunu sorunsuz kullanıyorum telefon nokia e65.bir soru yöneltmek isterseniz de yardımcı olmaya çalışırım.

yaa tvlerin çoğunu philips 14pt çalıştırıyor zaten ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...