ipod touch 3. nesil 32gb bi sorum olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
ipod touch 3. nesil 32gb bi sorum olacak
bn ipod touch 3. nesil 32 gb almayı düşünüyorum. fakat bazı merakettiğim şeyler var.
1- 3.nesil ipod 32gb ve 64 gb jailbreak yapılamıyormuş ve bu yüzden fiyatları 2.nesile göre daha düşük diye duydum doğrumudur??
2- dahili hoparlör var mı??
3- ben şimdiye kadar hep symbian işletim sistemli telefonlar kullandım ve mesela en son kullandığım 5800XM'de 1 kere h-a-c-k yapmak yetiyordu.ipod'da her telefonu açtığımızda tekrar mı h-a-c-klicez.
4-iphone ile aynı oyunları çalıştırıyor bildiğim kadarıyla.iphone'un mu kalitesi daha iyi ipod'un mu????
5-son olarak ben ipod touch 3. nesil 32 gb internette 300-500 arası fiyatta gördüm.ama mağazalarda 600'den başlıyor.gerçek fiyatı nedir??

şimdiden teşekkürler...

Tepkiler: batmanlı_591

rapman

Üye
iphone oyunlarını çalıştırıyor.ayrıca dahili hoparlörü de var.

xc2000

Üye
ikisi de aynı grafik işlemcisini kullanıyor

Konu Sahibi
teşekkürler ama diğer sorduklarımın cevabını biliyorumusunuz??

fiyat farkları yurtdışından gelen cihazlardan ötürü jailbreak olayına gelince çok ihtiyaç duymuyosun genelde ücretsiz birçok yararlı program yükleyebilirsin applestore dan 3g 2g den daha iyi pil ömrüne sahib çok daha seri internet ve dışarıya ses veriyo çok iyi olmasada ses şiddeti olarak yeterli ama küçük bi speakerla bildiğin müzik seti

arkadasım için rahat olsun ben daha yeni aldım 3.nesil ıpod touch 32 gb 430 a aldım..Jalbreak oluyor yaptım...suana kadar bütün her uygulamayı yükleyebiliyorum...Doğubanktan aldım ben 32 430 a normalde dısarda pahalıdır...ama doğubanktan al bence ama ****** numarası falan veriyolar sana kutunun üstündede yazar hemen int bak orj olup olmadığına,yardımcı olabildiysem ne mutlu ii günler

Konu Sahibi
Teşekkürler yardımlar için. 3 Ay önce elime bir İphone 2G fırsatı geçti onu aldım. Gayet iyi bir telefon. kısmetse haziranda iphone 4

vic353

Üye
ipod a sim kart takabiliyor muyuz. apple nin ürünlerinden hiç anlamam da

Konu Sahibi
ipod a sim kart takabiliyor muyuz. apple nin ürünlerinden hiç anlamam da

ipod'da telefon ve sim görevi yok sadece oyun,müzik için yani multimedia cihazı. sim takma mesaj atma ve görüşme gibi özellikler yok...

Tepkiler: vic353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...